SKUPAJ Z RENČELJ.SI TE POPELJEM MED ČISTE IN NEGOVANE ROKE


Higiena rok ni pomembna samo zdaj, ko naše življenje kroji g. C19., pomembna je VEDNO! 

Morebiti že veš, da imajo naše roke stalno mikrobno floro, mogoče pa še ne veš, da s pomočjo dotikanja sebe, drugih, predmetov, okolice nanje občasno naseliš mikroorganizme, ki ti lahko povzročijo bolezenska stanja, ki jih z neustrezno higieno prenašamo na svoje bližnje, okolico.

 Moj vidik higiene rok v času izolacije doma preveri na mojem IG TV.

Poleg krepitve imunskega sistema, higienskega vidika v času, ko smo že zboleli (pravilno kihanje, kašljanje), je higiena rok eden izmed izredno pomembnih zaščitnih ukrepov, s katerim lahko pripomoremo k zmanjševanju širjenja mikroorganizmov. 

Pomembno je, kako izvajamo umivanje in razkuževanje rok (pravilna tehnika izvajanja je ključnega pomena), poleg tega pa je izredno pomembno, da le temu namenimo dovolj časa. Žal le nekaj kratkih sekund ne bo dovolj. 

Higiena rok naj bo premišljena, dosledna in kakovostna. Poskrbi, da ne bo izsušila kože tvojih rok in bo dovolj prijazna, da jo boš z veseljem uporabljala. 

Alternativa klasični konvencionalni kozmetiki je zagotovo tudi  trojček negovalnih izdelkov Renčelj.

Ponujajo ti njihovo krasno tekoče milo za roke, ki je nežno, ne izsuši kože in je odlična izbira za koži prijazno tekoče milo.


Preveri tudi njihovo več namensko alkoholno raztopino z glicerinom, ki so jo zasnovali po priporočilu in recepturi Svetovne zdravstvene organizacije.


Ne pozabi na kakovostno negovalno kremo za roke, ki bo pomagala tvojim rokam, da se bodo počutile udobno. 


Naj te ne skrbijo umetne dišave, barvila, sulfati in nepotrebni dodatki, tega v njihovih izdelkih ne boš našla.  Uživaj v izdelkih, ki so dermatološko testirani, uživaj v prijetnem vonju njihove doma vzgojene sivke, rastlinskimi olji, maščobami in drugimi krasnimi sestavinami, ki te bodo ponesle na Kras, kamor bi večina nas v tem trenutku z veseljem odšla na kratek oddih. 

Klikni na Renčelj.si in se razvajaj z naravo. 
*objava je nastala v sodelovanju z Renčelj.si

Ni komentarjev