POMLADNI IZDELKI, KI JIH NE SMEŠ SREGLEDATI
To pomlad nas v lepotni industriji krasi beseda minimalizem.


Si mogoče prebrala moj zapis o minimalizmu, ne samo v vsakdanjem življenju, temveč tudi v lepotni rutini. Včasih je, manj je več, moje vodilo.

Pravi pomladni hit so čisto novi Ecocert, veganski Natura Siberica serumi za obraz na osnovi ekoloških hidrolatov, hialuronske kisline, vitaminov in antioksidantov. Primerni za različne tipe, stanja in potrebe kože. Preprosti za uporabo, s končnim učinkom, ki ga obljubljajo. 

Vsi trije NS serumi so odlična baza pred krasnim Zoya Goes Pretty avokado balmom za suho kožo na obrazu, ki se ponaša s certificiranimi ekološkimi sestavinami, ki kožo ščitijo pred zunanjimi dejavniki in ji pomagajo povrniti mehkobo. Super pa se obnesejo tudi z vlažilno kremo Koko kozmetike, obogatene s kozjim mlekom in konopljinim oljem. 

Madresov Nectar Noctis moraš preizkusiti. Olje, ki bo pomirilo vse tvoje nevšečnosti, ji pomagalo okrevati, povrniti sijaj, voljnost in jo zaščitilo pred vsemi aktivnostmi, ki tekom dneva pestijo kožo.

Gubice na predelu okrog oči to pomlad neguje izjemna Jane Scrivner dnevna krema, ki neguje, vlaži, napne, poživi in pomaga, da je koža po uporabi res lepa. Krasna je. 

Mehke, negovane, nič razpokane ustnice? Vedno z Beesmetic balzamom za ustnice. Na voljo v treh različnih okusih. 

Že imaš tudi ti svoj pomladni top izdelek? ♡


2 komentarja

  1. Fantastic products and fantastic pictures!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši