NEŽNA, MEHKA IN DIŠEČA JE TUVA SIBERICA
Nežna, mehka in dišeča je nova Tuva Siberica.

 Toliko krasnih darilc je v mesecu decembru vsebovalo tudi novo kremico za roke iz linije Tuva Siberica. 7 zelišč sem letos podarjala tudi sama in sem 100%, da sem z njo navdušila vse svoje obdarovanke. 

❀ TUVA je biotsko izredno zanimivo, raznovrstno območje vzdolž Mongolije in Kitajske. 

❀ Je izjemno območje, ki te popelje vse od puščave do tundre, med stotine jezer, bogatih z zdravilnim blatom, nekaterimi s slano vodo, vse skupaj pa je vpeto med ekstremna temperaturna nihanja. 

❀ Območje Tuve je izredno bogato, zanimivo in raznoliko s svojim rastlinstvom, ki so ga pri Natura Siberica vpeli v zgodbo Tuva Siberica in poskrbeli za še eno izjemno negovalno linijo. 

❀ Na naših drogerijskih poličkah se lahko razvajate z dvema kremicama za roke, ki vas bosta navdušili z vonjem, teksturo, občutkom na koži, mehkobo, zaščito in prelepo embalažo. 

❀ Rumena embalaža predstavlja: kremo za roke z jakovim mlekom (intenzivna nega), cvetlični čebelji vosek (ščiti in mehča). Zelena embalaža predstavlja: kremo za roke z zelišči iz Tuve (7 edinstvenih sibirskih zelišč območja Tuve- mehčajo, negujejo, ščitijo in altajska mumija- dragocena gorska smola /obnavlja).

Toplo priporočam za nego rok čez dan in kot nočno masko za roke in stopala. Vsebino iz embalaže iztisni počasi in se razvajaj s krasno teksturo, ki ne bo pustila težkega in mastnega občutka na koži.

Na voljo pri Lepa z naravo, Tuševih drogerijah in DM Slovenija.*pr izdelek

Ni komentarjev