PRAZNIČNI BLOGMAS 4: TOP ZIMSKI TRIJE IZ DRUŽINICE PURITY HERBS

Izbor krasnih naj, naj zimskih izdelkov iz družinice Purity Herbs.

Zakaj sem jih izbrala? Ker sem jih testirala skoraj več mesecev in imam do njih prav posebno ljubezen. 

Izbrani najljubši so: 

Herbal Wonder, hvala ti, ker si nežna, neodišavljena krema za obraz, ki pomiri, neguje in si vrhunska večerna maska za obraz. Obožujem vsa tvoja islandska zelišča, maščobne kisline, antioksidante, ki nudijo mladosten videz, navlaženo kožo in mehkobo. Si ena mojih najljubših kremic. 

Quick relief, je s.o.s pomoč ob dneh, ko si prehlajena, te muči zamašen nos. Odlično mazilo, ki do neke mere pomaga lažje zadihati, pomiriti. Tudi blag glavobol mu bo hvaležen. Kafrino olje, mentol in izvleček brinja hvala vam, ker ste zapakirani v odlično teksturo in odličen lonček, ki omogoča vašo svežino. 

Viking Balm, je z razlogom eden najbolj priljubljenih izdelkov Purity Herbs. Suha, razdražena, razpokana, poškodovana koža? Odrgnine, trda stopala? Nežno neguje, pomiri, celi, obnavlja in je prava mala domača lekarna. 100% priporočam v tvoji s.o.s domači lekarni. 

Hvala Purity Herbs Slovenija, ker ste mi v letu 2019 pokazali, da je vztrajnost vrlina in da lahko sledimo svojim sanjam, če za njih trdo delamo. Hvala za vse priložnosti, ki bodo za vedno nekaj posebnega.
*objava je nastala v sodelovanju s Purity Herbs Slovenija

Ni komentarjev