POZDRAVLJEN KRAS, SIVKA, SMILJ IN 100% NARAVNA KOZMETIKA RENČELJ

Iz Krasa te pozdravlja družinsko podjetje Renčelj, ki se na Sugarlove blogu s svojo zgodbo predstavlja prvič.

Zgodba, ki vas bo prepričala s svojo preprosto sestavinsko sestavo, vas navdušila s kakovostjo sestavin, ki so pomemben dejavnik njihove zgodbe. 

Sivka in smilj sta gonilna sila, če ju obožuješ, bo njuna pristna nota obvezen dodatek na tvoji negovalni polički. 

Dermatološko testirani izdelki v zanimivem izboru za nego celotnega telesa, so podkrepljeni s testi uporabnosti, učinkovitosti, kakovosti kontrole in so varen izbor za vso družino. Vpeti so v ekološke hidrolate, izjemne rastinske izvlečke, naravna masla in olja

Umetne dišave, barvila, sulfati, parabeni, mineralna olja itd. prostora v izdelkih niso našli in super je tako. 

Krasne minimalistične embalaže, pristni vonji in dejstvo, da boste na zadnji strani izdelkov našli že 3 prevode deklaracije, so zagotovilo, da znamka pridno raste in se širi tudi izven Slovenije. 

Na Sugarlove blogu bomo skupaj odkrivale vse pozitivne lastnosti hidrolata prave sivke in smilja, na naraven način odstranjevale ličila z njihovo micelarno vodico, za katero naj ti prišepnem, da UNČIKOVITO deluje, negovale kožo s 100% naravno kremico za obraz in se potopile v mehke in negovane ustnice z njihovim balzamom za ustnice, ki ne vsebuje mineralnega olja. Si za, da ti sporočim kako se obnesejo v negovalni rutini in kako se lahko z njimi razvajaš?

Cenovno dostopna in prijazna naravna kozmetika slovenskega porekla je zgodba, ki jo s ponosom širim med vas in verjamem, da bo prepričala vse ljubitelje eteričnega olja in hidrolata sivke.

Naj vas pristen vonj sprosti, pomiri, neguje in razvaja zato preveri njihove NOVOSTI, super AKCIJSKE PAKETKE in se ne pozabi razvajati. Sem 100% prepričana, da ti bodo všeč.  

Pokukaj v čudovito spletno stran Renčelj TUKAJ, kjer te razvajajo s super -30% BLACK FRIDAY popusti in jih obvezno preveri na njihovi FB in IG strani. 

*objava je nastala v sodelovanju z Renčelj Cosmetics.

1 komentar

  1. great products!
    HAPPY WEEKEND
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši