TO SO NAJ LIČILA S KATERIMI SE ZELENO OBARVANO LEPOTIČIMO V MESECU SEPTEMBRU
Kakovostna eko obarvana ličila je težko kopičiti, ker znajo biti cene izdelkov visoke.
 Vesela sem, da se še vedno držim svojih načel in ne kopičim ličil. 

Še vedno vztrajam pri eni sami naravni maskari, uporabljam eno tekočo podlago, se trudim porabiti vsa tista ličila, ki si zaslužijo kanček pozornosti več. 

Še vedno prisegam na Lily Lolo maskaro Big Lash. Vztrajam pri Terra Natura svinčniku za obrvi v odtenku 03. Se počasi poslavljam od svojega 100% Pure sadno obarvanega korektorja in z isto mero, kot na začetku obožujem Ere Perez tekočo podlago in mineralni puder v kamnu Boho Green, ki je izjemen produkt. 

Obupala nisem niti nad Alverde matirajočim pudrom v prahu in enim izmed mojih naj, naj čopičem za nanos senčil Lily Lolo. 

Najljubše matirajoče odtenke senčil še vedno iščem pri Boho Green in se vedno znova navdušim nad izjemno Zao Makeup paleto senčil, ki vas bo navdušila s svojimi odtenki in izjmeno pigmentacijo. 

Lička zasijeta in zažarita z izdelki Zao Makeup, ki me s svojim magnetnim sistem nikoli ne pustita na cedilu. Zero waste lesena embalaža v kateri lahko shranjujem vsa svoja refilna ličila, je moj naj, naj makeup kos. 

Če še nikoli nisi preizkusila naravno obarvanih ličil, ti z veseljem pomagam s svojim nasvetom, nikoli pa ne pozabi, da se ti zna zgoditi, da boš nad nekaterimi navdušena. 

1 komentar