LEPOTIČKE MESECA ⭑ SEPTEMBRA ⭑Telegrami za mamiKreativno & Ustvarjalno By Patricija
Samorog Izzy, pleten ekološki bombaž/ Darila za Dojenčke. si


Še ene lepotičke meseca, ki ti ponudijo priložnost, da se predstaviš. 


Res so lepe, posebne, unikatne. Čisto nove v mojem spletnem zapisu. 

Mesec september so si naziv #lepotičkemeseca prislužile:

Telegrami za mami, odlična ideja, ki ti bo všeč, če si želiš bodoči mamici podariti nekaj res lepega, unikatnega. Krasnega nakita bi bila vesela vsaka mamica, ki v naročje stisne svojo malo štručko. Zato je lepo, če jo presenetiš tudi ti. Minimalističen nakit, ki bo osrečil vsako mami srce/ tukaj

Melvitin peneči čistilni žele. Vedno z mano, ker ga imam rada in ga z veseljem dodam v svojo nakupovalno košarico. Toplo priporočam. 

Samorog Izzy, dolgonožec moje Lane, prihaja iz spletne trgovinice Darila za Dojenčke. Postal je nočni spremljevalec in ena tistih igračk s pomenom. Ročno pleten ekološki bombaž poskrbi za prijeten, naraven občutek, ročno našiti dodatki pa poskrbijo za unikatno noto, ljubezen in nasmeh, ki ga izzove pa ob tem neprecenljiva /tukaj. 

Ko navadna voščilnica ni dovolj in si želiš nekaj unikatnega, je zate tukaj Patricija iz Kreativno & Ustvarjalno By Patricija tukaj. Zate pripravi noro zanimive in posebne škatlice, ki so lahko odlično darilo za vsako priložnost. Škatlico, ki jo predstavlja v #lepotičkemeseca, je primerna za posameznike, ki iščete posebno darilce za vse tiste, ki se odpravljate na poroko. Ročna izdelava tovrstnega izdelka terja veliko ur dela in vesela bom, če boš njene spretne prstke podprla in ji stisnila velik srček. 

Se že veselim vseh novih lepotičk v mesecu oktobru, sem že radovedna, če se nam v novem potovanju pridruži še kakšna nova in zanimiva zgodba, ki jo z veseljem podpremo. 
1 komentar