TO JE IZBOR POLETNIH LAKOV ZA NOHTE: ZOYA BAREFOOTBee & DallasJoe & Bee & Eleni & Rie & Robbie & Dallas 

Zoya BAREFOOT Summer 2019

Poletna kolekcija Zoyinih prelepih odtenkov je končno v Sloveniji. 

Čudovite poletne odtenke nam je tokrat pripravila Zoya v svoji novi kolekciji lakov za nohte. Na cedilu ni pustila vseh tistih, ki uživate v nežnih pastelno- kožnih odtenkih, do vseh tistih, ki uživate v čudovitih odtenkih rožnate, rdeče, vijolične in za vse, ki so vam blizu teni modre in rumene. 

V pestrem izboru 12- ih različnih odtenkov v kolekciji Barefoot zagotovo izstopa posebni nadlak DALAS. Spominjal te bo na belo obleko s črnimi pikicami in tvojim nohtom dodal poseben učinek. Tudi meni je izredno zanimiv in uporaben.

Predstavljam ti 6 od 12 odtenkov. To so odtenki, ki so navdušili mene, moj okus in izbor. 

JOE, ROBBIE, RIE, DALLAS, ELENI, BEE

Joe/ toplina, mehkoba rožnate * Robbie/ malinasti ten s pridihom rdeče * Rie/ hladno vijoličasta * Dallas/ prosojna različica obogatena s črno- belimi vzorci * Eleni/ pastelno modra * Bee/ pastelno rumena.

Preprost nanos, za odlično obstojnost pa nikar ne pozabi na nad in podlak, saj bosta bistveno podaljšala obstojnost laka. *poletno kolekcijo Zoya sem odkrivala s pomočjo Zoya Slovenija

3 komentarji

 1. Pozdravljena hvala za prelepe besede in predstavitev lakov za nohte zoya. Zanima me kje se jih lahko naroci v sloveniji?
  Lepe pozdrave in krasen dan vam želim

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živijo, hvala za lepe pohvale in lepe besede. Zoyine krasne lakce najdete v večjih Mullerjih po Sloveniji, kolekcije so res krasne in čudovite. Tako, da če vam je Muller blizu preverite, če so na volj. Maham z lepimi pozdravi. M*

   Izbriši