MESEČNI FAVORITI: FEBRUAR


Pokukaj v izbor najljubših ....


Ko mu resnično lahko zaupaš v vseh 100%, da bo iz moje kože odstranil vsa ličila moj veliki, DA prejme Caudalie čistilno olje. Absolutno priporočam. 

Če iščeš negovalni izdelek v obliki seruma in si želiš, da je njegova glavna naloga vlaženje, ti priporočam Madara Eco Cosmetics SOS serum. Eden mojih najljubših, ki ti ga tako zelo priporočam kot Madarino SPF 30 sončno zaščito za obraz, ki ima eno boljših formul, ki sem jih preizkusila. 

Omamno dišeče je tuširanje s Fushi gelom vrtnica & jasmin. Vedno mi polepša dan, večer in mi vrne kanček energije. Še več le te pa najdeš v prekrasnem Natura Siberica pilingu iz linije Flora Siebrica. Ta vonj, tekstura, občutek na koži ... 

Končno, končno in še enkrat končno sem našla negovalno olje za konice las, ki me je tako navdušilo, da ga za zdaj še nimam namena menjati. Popolnoma nič obteži mojih konic, podari jim lesk, svilnat občutek, lahkotnost. Prihaja s strani družinice O´right iz kolekcije Golden Rose Oil. 

Pomladni odtenek laka na nohtih, ki je lahko napačen izbor le, če ne maraš pastelnih odtenkov, je Zao Makeup v odtenku 643, mlečno, pastelno rožnata, ki te ne bo nikoli razočarala. 10 FREE, veganska formula.

Do prihodnjih favoritov ti želim toplino v srcu in občutek svežih juter, ki kličejo po pomladi. Ni komentarjev