BLOGMAS 4 | 100 % NARAVNA, 100 % VEGANSKA, 100 % ETIČNA, 100 % PRAZNIČNA....

#100%pozitivnopresenečena


Zelo sem vesela, ker ti lahko na svojem naravno & eko lepotnemu spletnemu dnevniku pokažem omejeno izdajo ekološke palete senčil, ki je zagotovo trenutno moja najboljša eko paleta senčil.

Prekosala je vse moje naravne, eko paletke, posamezna senčila, ki jih premorem. Pigmentacija, bleščeč, metalik sijaj, intenzivnost barv, sta jo privedli do trenutnega zmagovalca med mojimi senčili.

ZAO makeup paleta senčil "Clin d'oeil" N02

Od 10 sijočih, že skoraj kremastih senčil, ki se še posebej lepo nanašajo kar s prsti, res nisem pričakovala veliko, zaradi vsebnosti ricinusovega olja sem pričakovala močan vonj posamezne refilne senčke, pa je le ta prijeten, takšen kot ricinus je. Obožuje znamke, ki sledijo svoji zgodbi, cilju in ga ne spreminjajo. Senčila nimajo dodanih umetnih dišav. Lepo je tako. Vem, da bi ti bila všeč, vem, da bi te pozitivno presenetila. Zagotovo je le to paleta, ki bo navdušila vse tiste, ki obožujete bleščeče, metalik senčke, ne pogrešate v paletki mat, nevtralnih senčil in izrazito črne.  

Kaj mi je všeč? Odlična pigmentacija, mehak, kremen nanos, obstojnost, metalik končni učinek, raznolik izbor odtenkov, negovalna, refilna bambus embalaža, ogledalo. 100 % naravna, 20 % vseh sestavin ekološke pridelave, COSMOS ORGANIC certifikat.

Najboljši nanos?

Občutek mehke teksture in nanos z blazinico prsta je moj najljubši.

Če ti jo priporočam? DA. Res je, da je iz cenovnega vidika paleta, ki sodi v višji cenovni rang, vendar njegovo ceno opravičijo sestavine, celotna zgodba znamke, ekološka ozaveščenost, ohranjanje okolja, refilnost senčil, toplina lesa in ne plastike. 

Spreminjati na boljše si želim, da bi v letu 2019 bila prioriteta vseh nas. 


NAKUP: ZAO makeup 


Ni komentarjev