NOVA PODOBA - FLOW KOSMETIIKKA
Ritto šele po več mesecih razumem, zakaj je njen najljubši Fow K. izdelek maslo za telo arktično jagodičevje.

Ko povzamem svoje videnje na eno izmed najbolj čistih, neokrnjenih znamk, ki jih uporabljam, Fow Kosmetiikka, vem, da z uporabo ne podpiram samo proizvajalca, temveč njegovo celotno zgodbo filozofijo, trud, zagon, ljubezen do dela. Podpiram njihove nove embalaže, podobe.

Če v mojem okencu vpišeš ključno besedo FLow K., ti bo zadetek postregel z nešteto objavami, ki so del znamke, ki mi pomeni izredno veliko. 

Ritte na začetku nisem razumela, zakaj je njen najljubši izdelek maslo, ki ga lahko uporabljaš za celotno telo. Z vonjem po jagodičevju izstopa, ker je drugačen in njen naj, naj izdelek. Mogoče mi je v pomladnem času maslo bilo prebogato, ko ga uporabljam na jesen do njega čutim čisto ljubezen. Čista, ekološka zasnova, ki je drugačna. Ponese me drugam. Ne znam opisati sreče ob tem, kako vesela sem, da sva se po več mesecih končno vzljubila, dosegla dno embalaže. Preprosta sestavinska zasnova, eko embalaža, omamen vonj. 

Nič manj ne razočarajo ekološka masla za nego telesa, ki so v sestavi lažje teksture kot arktično maslo za telo, sestavinsko preprosta, učinkovita, ter pilingi za telo in obraz. Če imaš rada mehanske pilinge, ki globinsko vlažijo, so pravi naslov zate. Vonji pilingov so zgodba zase. Eni mojih najljubših. Ko govorimo o vonju pomaranče in čokolade, dobimo točno to in nič drugega.  


Flow izdelke najdeš v spletni trgovinici Kozmetix.si, kjer se lahko razvajaš s čudovitim izborom izdelkov, ki so naravno, ekološko obarvanih znamk. *PR izdelki

Ni komentarjev