SVEŽA, NARAVNA LASNA NEGA ZA JESENSKE DNI


Ko prispe Cvetkin paketek naravnih dobrot, veš, da bo lep dan. Ne samo dan, kar cel mesec, leto. 

Ko me je nekje v obdobju božiča presenetil Cvetkin paketek, sem se prvič spoznala z njenim balzamom za lase. O lasni negi premalo pišem, je prava redkost na blogu. Imam nekaj izdelkov, ki so v kategoriji naravne lasne nege odlični, zato, ti danes predstavim tudi tri Cvetkine.

Hvala draga Cvetka, ker si mi ponudila možnost, da jih lahko uporabljam in o njih pišem, delim s svojimi bralci. 

Šampon za suhe lase ti bo všeč, ker ne izsuši lasišča, ga lepo očisti, neguje, ne draži in odlično mehča celotno dolžino las. Kljub temu da je formula zelo lahka, tekoča, se ob drugem pranju lepo speni, porazdeli po lasišču in ima zelo nežen zeliščni vonj. Najpomembnejše na mojem suhem tipu lasišča je to, da ga ne izsuši in ne poruši ravnovesja mojega Ph- ja, ter ne pospeši mastenja lasišča. 

Balzam za lase ti bo všeč, ker neguje, pomaga lasem, da se lažje razčešejo, so mehki, voljni, gladki na otip. Odlično doziranje na pumpico. Da je 100 % naravni balzam, bi že skoraj težko verjeli. 

Maska za lase ti bo všeč, ker je kraljična izmed vseh treh izdelkov. Bogata tekstura, ki se dobro oprime mojih las, neguje moje suhe konice, lasje pa so po uporabi noro mehki in voljni. Tako zelo mehki, da jim je treba povedati, da naj se držijo svoje linije in ostanejo na svojem mestu. In vonj, tako svež, nežno mentolast, obožujem ga.

Zakaj ti bo resnično všeč vsak izmed posameznih kosov? 

Ker so vsi izdelki obogateni z različnimi negovalnimi olji, svežimi zelišči, ne vsebujejo umetnih kemikalij in niso testirani na živalih. Krasno se obnesejo samostojno, v kombinaciji z drugimi izdelki. Cenovno dostopni (za bogato in hranljivo masko v 75 ml tubi boš odštela le 6, 90 eur), sestavinsko prijazni in nežni. 

CVETKIN KLIK v spletno trgovinico.

Cvetkin klik na FB in IG stran. 


Ni komentarjev