MESEČNI FAVORITI: AVGUST
Kdaj pa je "švignil" mimo mene mesec avgust?


V mesecu avgustu so vse moje misli bile uprte v jesen, jesenske novosti, ki prihajajo. Nekaj je tako čudovitih, bi ti jih kar zaupala :). 

V mesecu avgustu sem najraje posegala po čistilnem maslu Severne kolekcije/ Natura Siberica. Čisto razvajanje, mehkoba. Odličen čistilni izdelek za odstranjevanje ličil. Priporočam.

Detox maska znamke Madare, moja "mini" razvada ob dneh, ko sem potrebovala detox, brez predhodnega mešanja. Rada imam sveže pripravljene maske, a se že pripravljenim težko uprem. Krasna je za vse, ki se borite z nečistočami, občasno detox nego. 

Madarina SUN 30 sončna krema, moja spremljevalka, ki mi je pomagala, da moja koža na obrazu nikoli ni bila opečena, rdeča. Ena redkih spf zaščit, ki sem jo dejansko uporabljala. Še kdo podpira sončne kreme, ki ne škodujejo koralam? 

Dr. Organic aloe vera deodorant, še vedno eden izmed mojih naj, naj deodorantov, nič manj naj, naj, pa še čokoholično olje za nego telesa iz linije kakav. Kako se veselim jesenske večerne nege telesa.

Top make - up izdelka: Lily Lolo rdečilo za lička v odtenku Burst Your Bubble, popolno za vse tene polti, ocena nič manj od 10/10. 100 % Pure maskara za podaljševanje trepalnic, črni čaj, nič manj od ocene 10/10. Vredna mojega denarja v Orci.

Lepa z naravo, spletna trgovinica, kjer sem lahko pustila kanček svojega srca. 

Si tudi ti imela svoj top mesečni izdelek?

1 komentar

  1. Kratko in sladko ;) Svoje favorite pa še iščem, zvesta ostajam edino Idun serumu ter kremici <3

    OdgovoriIzbriši