MESEČNI FAVORITI JUNIJ


Nič zato, če je junijskih favoritov samo pet. 5 je moje najljubše število.


Mogoče boste rekli, da je že čas, da svojo Madarino manijo prekinem, upočasnim, ampak žal, so mi izdelki tako pri srcu, da vam jih moram ponovno pokazati. 

Vem, da je Madarina CC krema City CC, po svojem spominu sodeč med favoriti že vsaj 3x, si je ponovno prislužila svoje mesto v moji naj, naj rubriki. Lahka prekrivnost, sijoč učinek, nežno vlaženje in zaščita SPF. Vse, kar si trenutno želim za obraz. 

Madarina prva SPF 30 (UVA / UVB) zaščita SUN 30, je moj poletni hit med sončnimi kremami. Odlična tekstura, vonj, prenos v kožo. Ni pretežka, premastna, ampak na koži ustvari lep vlažilen občutek, poleg tega pa še dobro ščiti. Odlična je. 

Še zadnji Madarin junijski favorit je Infusion Vert olje za nego telesa, ki ga najraje uporabim kar med prhanjem, saj ga vedno dodam gelu za prhanje in nanesem še na vlažno kožo. Olje, ki ne krasi lepotne poličke, ampak pridno biva kar v kabini za prhanje :). 

Annemarie Borlind korektor, je bil produkt od katerega resnično nisem pričakovala veliko. Niti sanjalo se mi ni, da bo tako zelo prekriven, učinkovit, da predel okoli oči ne bo izsušil, se pretirano usedel v gubice. Resnično me je navdušil, zase bi ga kupila ponovno. 

Večerno poletno carklanje, ko si resnično želim, da se v kopalnici za trenutek ustavi čas, ker moram zaradi masla za obraz iz Severne kolekcije Natura Siberica, svojemu obrazu, negi nameniti nekaj trenutkov več. Je nekakšen sladkorček med čistilnimi izdelki, nežen, mehek, maslen, efektiven. In vonj, obožujem ga. 

Junijski zamagovalec: Madara SUN 30.


Eco taoletna torbica: Nina stanič & Shop Offline

Ni komentarjev