JUNIJSKI LEPOTNI IZBORKer rada vedno znova testiram, kupim izdelke, ki krasijo moj seznam želja. Priprave na poletno nego kože so v polnem teku. 


Že dolgo sem na svojem seznamu želja imela Sukin, ki se je resnično veselim uporabljati. Avstralska eko negovalna linija, ki je cenovno dostopa vsem. Maska in čistilna krema za suho kožo, sta bila moj izbor za prvo testiranje (Naturisimo).

Tan Organic (Ecocert) Self- Tan oil. Za porjavelo polt na naraven način. Ker ne želimo, da nas močni žarki zaznamujejo, ker je bleda polt edina zdrava polt. Se pa izredno veselim na naraven način uporabljati self- tan oil, ki ga bom dodala svoji sončni negi (Naturisimo).

Madara Detox maska za obraz, za vse dni, ko bo moja koža potrebovala globinsko čiščenje na preprost in učinkovit način (Muller).

Evolve Organic Beauty, ena izmed mojih najljubši eko znamk. Čistilni gel Daily detox facial wash za mešano polt sem že preizkusila v preteklem letu in je (top), tokrat sem želela preizkusiti še njihov Daily defence moisture mist in Rainforest Rescue Blemish Serum. Znamka, ki me nikoli ne razočara. Odlična je tudi njihova hialuronska kislina, šampon za lase. Toplo priporočam (Naturisimo).


Boš tudi ti dodala kakšen nov negovalni kos v poletno nego?

1 komentar