NAJLJUBŠI NEGOVALNI TRETMA: NARAVNA NEGA PREDELA OKOLI OČIMadara, Mia Hoyto in Natura Siberica so moj pomladni izbor v kategoriji predela okoli oči. Lahkotne, vlažilne, prijetne za uporabo. 

Imaš svojo najljubšo kremico za predel okoli oči?


Trenutno uživam v negi z Natura Siberica Royal Caviar Icy Firming Eye Cream, ki je odlična. Izmed vseh je cenovno najbolj dostopna, njen učinek pa nič manjši od preostalih treh. Če iščeš vlaženje in smooth občutek, je NS pravi izbor. 

Madarina Anti - Fatigue Eye Rescue Cream, ti bo všeč, če iščeš nego, ki se hitro vpija, odlično vlaži, poleg tega pa se trudi gladiti drobne linije. 

Najbolj nežno, vlažilno, učvrstitveno kremico najdeš v liniji Time Miracle Madara, vsebuje brezovo vodo in je ena izmed Madarinih novosti. 

Za konec pa še najbolj bogata negovalna nega predela okoli oči, Mia Hoyto Valo, ki preprečuje znake staranja. 

Vsem je skupno vlaženje, učvrstitev, preprečevanje prvih znakov gubic. 

Uporabljam jih po občutku, izmenično. Nikoli ne pozabim nanje. Včasih predel okoli oči navlažim v debelejšem sloju in ga tako razvajam v obliki očesne maske. 

Pri negi okoli oči ne pozabi, da je koža okoli oči najtanjša, da potrebuje veliko vlaženja, če jo želimo ohraniti svežo in mladostno še dolgo časa. Tebi svetujem, da uporabljaš tiste izdelke, znamke, ki so tebi pri srcu, ti odgovarjajo, tako po filozofiji znamke, kot iz vidika sestavin. Moj izbor, je lahko le pomoč pri izbiri nege, ki je eko in naravno usmerjena. 


2 komentarja

  1. This is such an interesting topic, thanks for sharing these products :)
    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastic products. Thank you for sharing, it was a great read

    OdgovoriIzbriši