NAJLJUBŠI ZIMSKI
Najljubši zimski izdelki so najbolj mehki, dišeči in prijetni za uporabo. Zima je z njimi bila lahek negovalni izziv. 


Ne bom pisala dolgih romanov, zakaj so mi všeč? Ampak bom zapisala, da so izdelki, ki jih vidiš na fotografijah vredni omembe, ne samo zaradi kakovosti sestavin, temveč tudi zaradi njihovih zgodb. So naravno in ekološko usmerjeni, niso testirani na živalih in so varen izbor zate ali za tiste, ki jih imaš najraje. Vsi so mi tako ljubi, da težko izberem samo enega najljubšega, bi pa izpostavila Miin oljni serum Lempea Uni, ki je vrhunsko multivitaminsko obnovitveno olje, ki je nepogrešljivo v vseh letnih časih. Je eden izmed najboljših negovalnih izdelkov, ki sem jih preizkusila v zadnjih dveh letih.

Kje jih najdeš?

Lempea Uni, Flow. K. piling za telo jagoda - limeta in Olivellino čudovito negovalno olje za telo v pudrastih notah, najdeš v moji najbolj srčni spletni trgovini Kozmetix.si

Dr. Organic serum Maroški argan in Natura Siberica nočna učvrstitvena maska za obraz, te čaka v vseh Tuševih drogerijah. Odlična izdelka. 

MuLondon Organic izdelke najdeš na uradni spletni strani MuLondon, medtem, ko te Greenfrog Botanic pričakuje v najbolj rožnati spletni trgovini Rozca.net.


Imaš tudi ti svoj najljubši zimski negovalni izdelek?
2 komentarja