MESEČNI FAVORITI: JANUAR 2018

Kako izberem svojega mesečnega favorita? Preprosto. V uporabi je zagotovo vsak dan. 


Nega

Natura Siberica Caviar De Russie čistilni gel za obraz je že tri mesece zapored eden izmed mojih najljubših izdelkov za čiščenje obraza, ter že tretjič zapored mesečni zmagovalec. Nežno odstrani vsa ličila, kože pa dodatno ne izsuši. Obožujem ga. 

Mia Hoyto Lempea Uni multivitaminsko obnovitveno olje je v moji negovalni rutini že tako samoumeven izdelek, ki ne manjka v niti enem samem letnem času. Moja tretja embalaža. Večkratni mesečni zmagovalec je olje, ki moji koži ustreza v vseh pogledih in bi ga priporočila čisto vsakemu tipu kože. 

Dr. Organic Aloe Vera dodorant, pa moj najljubši deo v preteklem mesecu. Njegov nežen, a svež vonj, občutim tekom celotnega dneva in preprosto pogrešam ga, če ga pozabim nanesti. Preprost za uporabo, na moji koži pa izredno efektiven. 

Ličila

Boho Green Make-up mineralni puder v kamnu je moja najljubša podlaga preteklega meseca. Nežna, lahkotna, prijetna, svilnata na otip. Čutim kako moja koža diha, poleg tega pa izgleda tako naravno, da niti ne opaziš, da jo nosiš. Poleg tega pa se popolnoma zlije s tenom moje polti. N1 izdelek, ki ga najraje nanašam s kabuki čopičem znamke Lily Lolo. Toplo priporočam.

100% Pure Fruit Extract Concealer je najboljši naravno- ekološki concealer, ki ga trenutno uporabljam. Lažje prekriven s svojim izredno svetlim odtenkov osvetli, se ne vseda v gubice in se lepo zabrisuje. 

Lily Lolo maskara za lepe, dolge in z volumnom obdarjene trepalnice, ki so zagotovo opazne. Najbolj efektivna maskara v volumnu izmed vseh naravnih, ki sem jih testirala. 


Mesečni zmagovalec: Natura Siberica Caviar De Russie čistilni gel za obraz

3 komentarji