VEŠ, MENI PA JANUAR 2018 NI ČISTO NIČ KAJ VŠEČ!


Ne vem, v zadnjem obdobju v moji orbiti bdi oblak, siv, čuden, zmešan oblak.

Meni osebno nič ne manjka, sem kreativna, ustvarjalna, delam stvari, ki me veselijo, ampak nekateri ljudje, posamezniki pa bijejo hude čase. 

Res hude čase!

Se borijo z boleznijo, razpadi zvez, so resnično nesrečni.

Januar, je res kot detox. Na vseh področjih. Res si želim, da se konča, da se ta njegova energija prenese nekam daleč stran. 

Vedno pravim, da se vse zgodi z razogom. Bolezen, bolečina, ljubezen, sreča. Vse. 

Strah, koliko strahu je porebno, da lahko zadihaš, da se sprostiš. Koliko tesnobe, koliko bolečine, da lahko občutiš svoj duševni mir. 

Ta trenutek imam v svojih mislih osebo, ki mi predstavlja mnogo več, kot samo dejstvo prijateljstva. Mnogo več, kot sem si dejansko predstavljala. Trpi, joče, se bori s sabo in z drugimi. Vse samo za življenje, ki ni vedno lepo in prijazno. 

Včasih si želim, da bi se sama znala ustaviti, zadihati, še bolj skrbeti in paziti nase. Paziti na svoj stres, reakcije, obremenjevanje. Stres je tihi ubijalec, če ga ne znaš umiriti, nas bo vse pripeljal do mere, ko preprosto NE bomo zmogli več. Pa je vredno, se vprašam?

Prosim delajte v svojem življenju to kar vas veseli, tvegajte, upajte si, mislite širše. Ne obsojajte in bodite pristni, realni, skromni. Smejte se, veliko se objemajte. Zakaj se ljudje tako zelo branijo močnih in toplih objemov. In jočite, veliko, vedno, ko morate in to čutite.

Predvsem pa pazite nase, na svoje zdravje. Vaše telo, vaš notranji mir je trend, ki bi ga morali vnesti v svojo rutino. Niso trend ličila, popolni make-upi, draga nega, ampak vaš notranji mir in odnos do sebe kot celota. 


Ko bo za vas duševni mir postal pomemben, boste resnično želeli delati na tem. 

1 komentar