VEŠ, DA TI LAHKO BALTHAZAR USTVARI ČISTO PRAVO PERSONALIZIRANO KREMO ZA OBRAZ?
BALTHAZAR, Alpstoriesov robotek, ki na podlagi vaših meritev ustvari personalizirano kremo za obraz, ki ustreza vašemu tipu kože in njenim potrebam? 

Prelepo je, ko izdelku dodaš nekaj svojega. 

Rezultati mojega 14 dnevnega merjenja v mesecu avgustu 2017, so kot končni rezultat ustvarili vlažilno nego, ki kožo ustvari mehko in gladko na otip. Ni ne prebogata, niti prelahka. Odlična nega za jesensko - zimski čas. Ustreza mi in vesela sem, da sem tovrstno obliko nege lahko ustvarila. Odvzela bi ji le močnejši vonj, saj imam rada neizrazite vonje, brez umetnih dišav.

Kratek povzetek kako lahko tudi ti ustvariš svojo Alpstories personalizirano kremo sem s  tabo že delila preko Youtube videa, ki sem ga v ta namen ustvarila zate. Upam, da boš užival-a v njem in ne pozabi, če te zamika uporabi mojo kodo za popust.

P.s sporoči, če te je tovrsten način nege zamikal in bi tudi sam-a oblikovala podobno kremico za obraz. Merilnik, ki ga v namen testa prejmeš pa bo ostal v vaši lasti in boste z njim lahko kadarkoli preverili trenutno stanje vaše kože.

Kodo za popust SUGARLOVE15 lahko unovčiš v spletni trgovini tukaj

PREDNOSTI

unikatno,
slovensko,
lasten dizajn,
personalizirano,
steklena embalaža (+ iz okoljskega vidika),
formula, ki bo ustrezala tipu, stanju tvoje kože.
PR* izdelek

2 komentarja

  1. Great products and pics!✨
    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. wonderful review dear, thanks for sharing, xo

    OdgovoriIzbriši