PODPIRAM MOČNE ŽENSKE, ŽENSKE, KI ZMOREJO!


Mene ne zanima kaj ti nosiš, kako se oblačiš, kakšen hodiš po svetu.

Zanima me tvoja duša in smisel za humor. 

Želim te spoznati kot nekoga, ki bi morebiti lahko vkorakal v moj svet, v moje mišljenje in mi ga pomagal krojiti.

Ne zanima me kaj in koliko imaš. Materialne stvari na koncu ne pomenijo nič. 

V tebi želim videti srečo, smeh in želim si, da jo izžarevaš in mi jo daš.

Včasih preprosto ne gre, obupamo, ne znamo, si niti več ne želimo. Trud zase, za nas, vas je lahko nepredstavljivo težek in najlažje je obupati. 

Podpiram močne ženske in podpiram močne moške. Tiste prave moške, ki ti stojijo ob strani, so tvoja opora, motivacija, zagon. Moške, ki ti rečejo brez slabe vesti, da si super, da delaš dobro. Moške, ki znajo pohvaliti, objeti. Srčno in pristno. Podpiram, ker me nekateri moški inspirirajo, delajo boljšo. Podpiram, ker je imeti ob sebi močno oporo, boljše od mnogih drugih stvari.

Pravi moški ne podcenjuje, kritizira v nedogled, ampak motivira, navdihuje in spodbuja.

Je pač težko biti za vse sam, ampak nič težje, če ob tebi bdi nekdo, ki te ne podpira. Zveze niso preproste, odnosi niso preprosti. Nikoli ne bodo. Včasih je preprosto pustiti svojim potem, da gredo po svoje, ker je le to lažje. ZATE in ZANJ.

Za vse tiste, ki vam je mesec JANUAR odnesel vašo oporo in ljubezen. Bilo je z razlogom. Vse se zgodi z razlogom. Ampak sreča vedno pride, če ne danes pa jutri. Najprej je potrebno imeti rad sebe, da lahko iskreno ljubiš druge, le to pa je lahko vaš življenjski izziv. 

1 komentar