MESEČNI FAVORITI: SEPTEMBER


Najbolj produktiven mesec, ki mi je odprl nešteto novih priložnosti, mesec, ki me je zaposlil do maximuma in mesec, ki me je s svojim hitrim tempom opozoril, da moram umiriti svoje misli, telo in najti ravnovesje med vsem kar počnem.


Ste že slišali za Rožco Golež? Ne. Krasen vrtnarski center, ki kmalu odpira vrata svoje spletne trgovine, ki vam bo ponujala ekološko, vegansko negovalno kozmetiko. Vaše paketke pa bodo zavili v pikčast papir s pentljico. Jaz se je neizmerno veselim, ker bodo v njej ponujali ekološko linijo Green Frog Botanic. 

Natura Siberica se je v mesecu septembru predstavila na mojem blogu in bila najbolj brana objava v celotnem mesecu. Dejansko se nisem zavedala, da je veliko ljudi še ne pozna, čeprav jo je možno kupiti v poslovalnicah Tuš drogerije, nekaj izdelkov najdete tudi v Dm poslovalnici, spletu. Osebno mi je čistilna pena za odstranjevanje očesnega make-upa zelo všeč, kar za celoten obraz. Klik, klik v spletno trgovino tukaj.

Special Deo Cream je moj najboljši deodorant s sodo bikarbono. Odlično preprečuje neprijeten vonj, moje kože ne draži, tekstura pa prijetno mehka, topljiva in ravno dovolj nežna. Odličen je. Klik, klik v spletno trgovino tukaj.

MyBrin Medeno razpoloženje pa še vedno moja najljubša maska. Obožujem jo.  Klik, klik v spletno trgovino tukaj

Evolve Organic Beauty Fresh face facial wash ekološki čistilni gel, ki ima božanski vonj, odlično očisti kožo, ji vrača Ph in je zagotovo eden izmed mojih najboljših nakupov tega leta. 

The Balm Meet Matt (e) Hughes Committed je perfekcija mat rdečila. Krasna tekstura, vonj, nanos, obstojnost. Vse pohvale, mene je navdušila tudi s svojim rožnato-rjavim tenom.

Boho Green make-up Volume& Green ekološka maskara 01 Noir pa trenutno poleg Rimmel maskare edina, ki jo uporabljam. Všeč mi je, ker je po 2 mesecih redne uporabe postala še bolj efektivna. Volumen je zagotovljen, sploh, če ga plastim. In koliko ji zmanjka, da bi bila 100% naravna, manj kot  1% :) (kozmetix.si).

Boho Green Make-up Mystic ekološki, veganski 8 FREE lak za nohte je čista ljubezen hladnejše slivnate barve, ki je popoln jesenski odtenek (kozmetix.si).

Caudalie French Kiss obarvan balzam za ustnice, ščiti moje ustnice pred izsušitvijo, prijetne teksture, vonja. Če upaš na izrazito obarvanost, je pri balzamu ne boš dobila. Kako se bo obnesel ob hudem mrazu pa sporočim.

Colourpop vegansko senčilo za veke Super Shock Shadow Sequin v kombinaciji zlato-rjave- bronaste barve, moja izbira za vse jesenske dni. Prelep je s svojimi dodanimi bleščečimi delci. 

Mia Hoyto Lumous je najbolj popoln ekološki serum, ki me vedno znova tako navduši, da vam težko opišem kako zelo. Njegov vlažilni efekt je odličen, koža ga kar posrka vase. Njegov največji plus poleg brezove vode (ki je na Finskem beauty elixir) je hialuronska kislina, le te pa nikoli ni preveč. SOS za vsak tip kože, ki potrebuje vlago (kozmetix.si)


Moj mesečni zmagovalec je Mia Hoyto Lumous, pa tvoj?1 komentar