JESENSKO LIČENJE

Jesenko ličenje niso samo prijetni, topli teni rjave, čokoladne, oranžne, zlate. So tudi siva, vijolična s pridihom zelene. Lahko je nežen make-up, ali pa se poigrate z globoko noto odtenkov in ustvarite čudovit zadimljen videz. 


Svoj jesenski make-up sem ustvarila z izdelki, ki niso testirani na živalih in jih lahko kupite v naših drogerijah (DM, Muller ali pa preko spletnih trgovin- v mojem primeru Spletična.si). 

Baza: pred nanosom tekoče podlage Mia Hoyto Lumus serum za obraz, ter Mia Hoyto Lempea Uni multivitaminsko obnovitveno olje (kozmetix.si)

Tekoča podlaga: Rimmel Match Perfection (srednja prekrivnost, sijoč končni videz). 

Concealer: Rimmel Wake Me Up (lažja prekrivnost).

Veke: The Balm Rock Star Palette večnamenska paleta za obraz, ki v sebi skriva kombinacijo nevtralnih odtenkov, vse do vijolične, zelene, ter do izrazito črne. Dodatek sva dva rdečila za ustnice, izredno lepo rdečilo za lička in osvetljevalec, ki je po barvi sodeč zelo podoben osvetljevalcu Mary Lou Manizer. Izredno lepa, uporaba paleta, ki vsebuje ogledalo, ima zadovoljivo pigmentacijo in je kos, ki ga z veseljem uporabljam. 

Trepalnice: Rimmel Scandaleyes Xtreme ima 3D obliko gumijaste krtaček, ki je po 2 mesecih uporabe veliko boljša kot na začetku. Loči, poudari in ustvari volumen na trepalnicah. 

Osvetljevalec: The Balm Mary Lou Manizer. Moj mini must have izdelek.

Rdečilo: The Balm Rock Star Palette Pop! Pop! Don´t you want me? (nevtralen ten rdečila).

Rdečilo za ustnice: The Balm Meet Matt(e) Hughes Committed (NAJBOLJŠE mat rdečilo) v kombinaciji Frais De Monde naravnega rdečila v odtenku Rosseto.


Kakšen pa bo tvoj jesenski make-up. 
4 komentarji