SHINE LIKE A STAR/ MAYA PRAPROT


Vedno znova, ko jih pogledam, se jim nasmejem, preprosto za to, ker so tako čudoviti, sijoči. Majhni leseni uhančki Maya Praprot, ki premorejo veliko več, kot to, da samo so. Premorejo veliko ljubezni do ustvarjanja in so plod truda, trdega dela. 

SHINE like, a STAR, je posebna izdaja lesenih uhančkov, ki jih je moja prijateljica Maja odela v sijoče, bleščeče, perlaste note zlate, kraljevsko modre, pastelno lila- rožnate. Resnično eni izmed mojih najljubših, saj so zaradi svojega sijočega učinka posebni, drugačni in vnašajo posebno energijo, nekakšen drugačen "vibe". Če se izrazim malce po domače, so mini, "fensi" uhančki. Maja je sijoč učinek podarila obliki krogca, ki je njena najljubša oblika in trikotnikom, ki so zasvojili mene. Seveda, pa se po dogovoru čisto brez težav v ves svoj sijoči učinek obarvajo tudi rožice, srčki oz. oblike, ki so na voljo in so vam všeč. Majini uhani so ročno poslikani in plod njene ljubezni do ročnega ustvarjanja, izjemno bo vesela tvoje podpore, jaz pa tudi. Sijoče lesene uhančke lahko kupiš za 5 eur, sebi, ali pa svoji najboljši prijateljici, mami. Zame osebno bi to bilo mini popolno darilo in jih letos Božiček pod jelko pusti vsem mojim najboljšim prijateljicam.  

Majine uhančke lahko naročiš osebno preko Majinega FB-ja tukaj, nekaj jih najdeš v spletni trgovinici Etsy tukaj, če pa rada nakupuješ v trgovinici Okay.si, boš pod zavihkom drobnarije našla tudi Majine uhančke tukaj.


9 komentarjev