PRILJUBLJENIH POMLADNIH 6: MULONDON& MIA HOYTO& BEYU& ANTIPODES& LILY LOLOMia Hoyto je s svojo Lempea Uni zmagovalka, med priljubljenih pomladnih šest. Vrhunska je!

Obožujem svojo piling kremo Antipodes (LoveLula). Če bi jo lahko, bi jo uporabila vsak dan, ker kožo naredi mehko, čisto in neizsušeno. Kljub vsemu, pa je le to piling in jo uporabljam 1-2x mesečno. Efektivna in odličnih sestavin.

Mia Hoyto Lempea Uni (Kozmetix.si) je vrhunsko multivitaminsko obnovitveno olje, ki ga uporabljam vsak dan, brez izjeme. Zagotovi vse vlažilne potrebe na mojem obrazu in kožo ščiti tekom celotnega dneva. Preverjeno dviguje stopnjo vlažnosti koži.

Za predel okoli oči, vse potrebe vlage zagotovi MuLondon Organic White Truffle vlažilna nega (MuLondon). Uporabim je zelo malo, saj je v koncentrirani obliki. Božanski vonj, božanske sestavine, za celotno nego telesa, obraza. Po želji jo lahko uporabiš kjerkoli želiš. 

Trenutno najljubša maskara že peti mesec zapored je BeYu Beauty Queen maskara (DM), preprosto za to, ker trepalnicam nudi volumen in podaljšanje. Bolj kot je stara, boljša je. 

Priljubljena Lily Lolo veganska paleta senčil (Lily Lolo Slovenija), v sebi skriva 8 naravnih odtenkov, ogledalo in je ena izmed priročnejših. Preprosta, veganska in 100% naravna. 

Za nekaj prosojnega, lepega, sijočega videza osvetljevalec v stiku Beyu (DM). Všeč mi je, ker ga lahko na kožo nanesem direktno in z prsti nežno prenesem v kožo. V liniji so na voljo 3 odtenki, vsi v toplejšem podtonu.Pošiljam velik green beauty objem.
2 komentarja

  1. I love the details. Very beautiful.
    xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Mu London je čudovit, res.

    Jaz imam šipkovo verzijo, nujno moram še tega probat <3

    OdgovoriIzbriši