PRALNI OREŠČKI SO LAHKO TUDI KREMNI GELI ZA PRHANJE IN ČUDOVITA TEKOČA MILA ZA ROKE/ GREENFROG BOTANIC
Ko sta se spoznala Nick in Julie je nastal GreenFrog Botanic, ekološka negovalna linija iz pralnih oreščkov.

Ekološki pralni oreščki iz Himalaje, naravna vlažilna ekološka aloe vera, brez palmovega olja, petrokemikalij, parabenov, sulfatov in iz obnovljivih virov je Greenfrog Botanic.


Vzljubiš linijo, ki je tako zelo zdrava, koži prijazna in prijetna za uporabo, da si za njo preprosto narediš zalogo. Veganski kremni geli za tuširanje in odlična kremna mila za roke iz linije Greenfrog Botanic, ki prihaja iz Velike Britanije so negovalna linija, ki sem jo odkrila na spletni strani LoveLula. Čar linije je poglavitna sestavina: pralni oreščki (pralni, vlažilni, antibakterijski), vlažilna aloe vera in čudoviti naravni eteričnimi vonji, ki nadomestijo umetne dišave. Linija, ki se ponaša z ekološkim naborom sestavin je primerna za vse tipe kože, tudi za tisto najbolj občutljivo. Ne ustvari bogate pene, a je kljub temu efektivna. Je nežna, vlažilna in prijetna za uporabo. Kože ne izsuši, jo naredi prijetno gladko na otip. Vonji so čudoviti. Izbirate lahko med 3 različnimi vonji Neroli&Lime, Geranimum&Peppermint ter Neroli&Rose. Sama sem se privadila na vsak posamezen vonj, zagotovo najbolj prijeten in osvežilen je Geranimum& Peppermint, najbolj dišeč pa Neroli&Lime. Na začetku so vsi vonji malce močnejši, čez čas pa se nanje privadite in so popolnoma nemoteči. Če ste v osnovi ljubitelji naravnega in ekološkega, vam tovrstne kombinacije ne bodo delale težav. Vzljubili boste dozirni sistem na brezhibno delujočo pumpico, prečudovite cvetlične dizajne na embalažah, celotno filozofijo in zgodbo, ki stoji za znamko. Resnično ti jo priporočam, če iščeš izredno cenovno dostopno vegansko linijo, ki ni testirana na živalih, skrbi za okolje, za naše zdravje in svojim kupcem omogoča tudi nakup potovalnih verzij embalaž. Cena 300ml/ okoli 9 funtov.

Prava sreča in veselje pa je tudi to, da je linija dostopna tudi v Sloveniji. Rožca Golež  (IG, FB), ponuja celotno linijo Greenfrog Botanic, kmalu tudi preko njihove spletne strani. Trenutno pa jo lahko kupite v njihovem vrtnem centru.


*Objava je nastala v sodelovanju z Greenfrog Botanic Uk in Rožca Golež

1 komentar