NAJLJUBŠI POMLADNI IZDELKI

Vem, resnično vem, da se počasi že ponavljam, da se v mojih objavah prikazujejo skoraj vedno eni in isti izdelki. Trudim se dodati tiste, ki me navdušijo tudi čisto tako, spontano, kot me je pred meseci Nordics zobna ščetka, ki me je resnično navdušila. So pa moji pomladni favoriti preverjeno testirani, ustrezajo moji koži in vem, da se na njih lahko vedno zanesem. 


Zakaj so mi dejansko tako zelo všeč? Po eni strani preprosti, spet po drugi izredno efektivni in učinkoviti. Učinkovito čiščenje obraza je predpogoj za lepo kožo. Moikin čistilni gel me je navdušil, ker kože ni izsušil in jo je naredil gladko na otip. Dobro olje za obraz je pri meni moja mala nuja in Mia Hoyto s svojo Lempe Uni (kozmetix.si) kraljuje na vrhu seznama. Piling krema Antipodes pa moj piling, tudi maska za obraz, ki kožo revitalizira, očisti in ji nudi veliko mehkobe. Pod predelom oči moje gubice razvaja MuLondon White Chocolate Truffle vlažilna nega, ki omamno diši in vlaži tekom celotnega dneva. Na vekah kraljuje Tarte Amazonian Clay Matte paleta, na trepalnicah BeYu beauty Queen maskara, ki naredi čudovit volumen, ter Lux Factor serum za rast trepalnice, ki resnično deluje. 

Nisem še našla dobre naravne/ekološke tekoče podlage, ki ne bi bila pretemna, preoranžna. Zato še vedno vztrajam pri Rimmel Match Perfection podlagi, ki je čudovita za naraven videz, ter mineralnemu pudru v prahu Flow Kosmetiikka (kozmetix.si), ki kožo naredi gladko na otip, ter ji pusti dihati. Za nekaj sijočega in toplega bronzing efekta pa Lily Lolo Sculpt& Glow contour duo paletka. 


Imaš tudi ti svoj najljubši pomladni izdelek?
1 komentar