NAJLJUBŠA POMLADNA RDEČILARožnata lička so pomladni hit. Za svež in zdrav videz, jih uporabi minimalno in nanašaj jih z lahkotno roko. 

Odtenke rdečil preveri tukaj.

Too Faced radiant glow face powder kroglice v 3 različnih odtenkih (rožnata, bronz in kožna-vanilija), koži nudijo nekaj topline, nevtralne barve. Žal niso dosegle tistih pričakovanj, kot sem sprva mislila, da jih bodo. Ah, nič ne moremo, dizaj in srčki, v katerih je ves čar pač imajo svoj pečat, kljub temu, da pigmentacija ni presežek, tudi bleščeči delci mi kar obsedijo na koži. Nikoli jih nisem uporabila po celotnem obrazu, bi bila preveč bleščeča :). za lička pa so super. 

Collistar Giardini Italiano 21 Rosa Dorata rdečilo v rožnatem odtenku z nežnim podtonom koralne, me je navdušil s svojo barvo, nanosom, sijajem in obstojnostjo. Poleg tega pa je maxi velikosti, z priloženim aplikatorjem in ogledalom. Se pa praši veliko bolj kot npr. Milanijev.

Milani Baked Blush Deliciozo Pink 10 je bil v preteklem letu v poletnem času eden mojih najljubših, ima krasno pigmentacijo, ni preveč prašnat, lepo se nanaša in odlično je obstojen. Vendar pa ima precej izrazit odtenek rožnate, ki je npr. v primerjavi z drugimi precej umetna rožnata. 

Tarte Amazonian Clay matte blush genius, v manjši verziji, ni to kar sem pričakovala. Odtenek hladnejše rožnate v ne ravno popolnem mat odtenku, je lepo rdečilo, vendar pa je pigmentacija slaba, da sem se prebila skozi relief je bilo potrebno precej truda. 

Kevyn Aucoun Creamy Glow Duo Janella/Pravella je izmed vse rdečil moje najljubše in najboljše. Ko sem ga kupila, sem bila kar malce ravnodušna ob pogledu na velikost, saj je embalaža precej majhna, ampak odtenka sta vrhunska, lahko ju nosim posamezno, ali v kombinaciji. Zlijeta se s kožo, lahko ju nadgradiš, ne poudarita suhih lusk. Odtenka preveri tukaj. 

L´Oreal Infaillble Blush Paint Pinks je izmed najbolj univerzalna, priročna in uporabna. Nabor 5 različnih nians rožnate, je zagotovo kos, za katerega ti ne bo žal, da ga imaš. Meni so všeč vsi odtenki, krasna, lahkotna tekstura, nanos in obstojnost. Na voljo tudi v toplejših kožno- mareličnih odtenkih.Katero pa je tvoj najljubše pomladno rdečilo? 

5 komentarjev

 1. Vsa so čudovita. Milani pa je res nora pink, Luminoso bi ti pomoje še bolj pristajal. :) Verjamem, da ga ni čez Kevyna. ♡
  Luštna objava. :*

  OdgovoriIzbriši
 2. Great post! Beautiful products))

  https://twinklelittlstar.wordpress.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Lovely post dear! Have a great week! xx

  OdgovoriIzbriši
 4. Kot vedno - čudovite fotografije. In odlični izdelki! Ti blushi od L'oreala so mi zelo zelo všeč, me pa seveda malce moti, da niso cruelty free, tako, da jih skoraj da več ne uporabljam. Milani in Colistar izgledata amazing!

  xx

  OdgovoriIzbriši
 5. Prekrasne slikice, ko jih gledam bi imela kar vsa rdečila :)

  OdgovoriIzbriši