MY BEAUTY BOX: APRIL


Vedno je veselje, ko prispe in v njej zagledaš Essie lakec. 

Še ena super mesečna škatlica, vredna svojih 12 eur. Kljub temu, da se znamke ponavljajo, sem sama Essi laka še vedno najbolj vesela, kljub precej tekoči formuli, ki mi ni najljubša (v redni prodaji stane 9, 99 eur). Z L´Orealovim nadlakom, z črno-belimi delci, za popestritev marsikatere manikure niso zgrešili, čeprav sama tovrstne kombinacije verjetno ne bi kupila. Je pa embalaža obeh še v stari verziji.
Tudi tokrat niso pozabili na kremo za roke, Patisserie De Bain se bere odlično, vendar jo bom zaradi svojega ekološko naravnanega glasu o negovalnih izdelkih preskočila. Bom pa preizkusila naravni šampon Farfalla, za občutljivo lasišče, kar moje tudi je. Tudi Revlonov matt balzam v čudovitem, pomladno-poletnem rožnatem mat odtenku, je zagotovo eden izmed ljubših izdelkov, krasna formula, nanos, tudi obstojnost. Bonus vsega pa še, pilica za nohte, ki je v preteklosti že bila del škatlice, ter Lindt čokoladni zajček, prijazna pozornost, ki je vedno dobrodošla. 

Tokratna vsebina mi je bila resnično všeč in se veselim majske, za katero verjamem, da bo še bolj pomladno obarvana. Svojo lahko kupiš TUKAJ.


5 komentarjev

 1. This box seems amazing! Great variety of products! xx

  OdgovoriIzbriši
 2. cool beautiful products!))
  https://twinklelittlstar.wordpress.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Essie mislim, da nima nove embalaže?
  Drugače pa lepa slikca in super zapis. Škoda, ker je Essie tako tekoč, da je lep nanos skoraj nemogoč. Vsebina pa drugače všečna. Samo malo se že ponavlja. Tudi Farfalla šampon je že bil..

  OdgovoriIzbriši
 4. Super vsebina je ta mesec. Lakca sta čudovita. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Te škatlice še nisem nikoli naročila. Sprva me ni nekako privabila vsebina, sedaj pa mi je vedno bolj všeč. Me pa moti toliko non cruelty free izdelkov, se mi zdi, da sem zadnje čase že skoraj čisto na "drugi strani".

  xx

  xx

  OdgovoriIzbriši