L.O.V POMLADNO/ POLETNE NOVOSTI 2017L.O.V je ljubezen, nekaj novega, zanimivega in svežega!

Odtenke preveri tukaj.

Začela bom pri izdelku, ki sem ga uporabljala najmanj, oz. iskreno povedano samo v namen testa. L.O.V Dualeyes dvostranski eyeliner na eni strani izredno tanka konica v sivem podtonu črne, na drugi strani 3D oblikovan aplikator izrazite črne barve. Žal se eyelinerjev v obliki svinčnika ne poslužujem, če že je le to v kremni teksturi v lončku, ali pa v tekoči obliki. Ko sem uporabila dualeyes, moja roka ni bil lahkotna in se je konica na obeh straneh zlomila. Kar me je od nadaljnje uporabe odvrnilo. Je pa tekstura precej kremna, obstojna.

L.O.V Color correcting stick 010 ima na eni strani marelično-kožni odtenek, spet na drugi strani zelenega za prikrivanje rdečice. Moja ponovna težava je bila zlomljena konica pri zelenem odtenku, že pri 1 uporabi. Sama oblika tovrstnega korektorja ni najbolj priročna, v samem navoju ni dovolj stabilna, da bi lahko po obrazu z njo zaokrožil močneje. Oba odtenka imata nežno pigmentacijo, prijetno teksturo, se hitro preneseta v kožo, vendar pa imata premalo efekta, hitro zbledita in čez čas, njunega prvega efekta ne zaznam več. Uporabljam samo marelični korektor, ki se ne vseda v gubice, nežno nevtralizira temne podočnjake in ga nanašam pred concealerjem. 

L.O.V 3 in 1 Prime& Fix spray všeč mi je njegov nežen razpršilni sistem, prijeten, nežen, svež nevsivljiv vonj, dodatek kokosove vode, dejstvo, da ne vsebuje alkohola in je dermatološko testiran. Nahaja se v stekleni embalaži, zato njegovo rokovanje naj ostane previdno (meni je že skoraj spolzel iz rok). Je prijetna osvežitev, tudi nežna fiksacija obstoječega makeupa, krasen za nežen dodatek sijočega efekta. Senčilom doda nekaj več intenzivnosti. Ni pa fiksator, ki bo na vaši koži zmanjšal videz por, preprečil usedanje izdelkov v gube ali pa omogočil celodnevni, brezhibni makeup, zato pred nakup dobro preverite kaj ponuja oz. kaj si od fiksirnega spreja želite. Jaz obožujem vse dodatke, ki koži nudijo nekaj sijočega in ne matirajočega videza, zato ga izredno rada uporabljam. 

L.O.V Smoothing lip scrub (manjka na fotografiji) vsebuje vitamin E, mango in s svojim prijetnim sadnim vonjem, na ustnicah ustvari prijetno mehkobo, zaščito. Drobni sladkorni delci, poskrbijo za nežno cirkulacijo, vendar pa niso efektivne v smislu, da bodo takoj odstranile suho kožo na ustnicah. Zmehča kožo, suhih lusk pa žal ne odstrani takoj. Zadovoljiv S.O.S za ustnice, pred fotografiranjem makeup videzov, pred nanosom težkih mat rdečil.

Pa ti, že imaš svoj najljubši L.O.V izdelek? Ostale izdelke lahko preveriš v poslovalnicah Muller.


2 komentarja

  1. Zanimivo je brati ocene, znamka mi je še precej nepoznana. Se pa strinjam za fiksator, ampak meni je všeč. Tudi pri sebumu malo pomaga ;)

    OdgovoriIzbriši