POMLADNA KOLEKCIJA BEYU #HELLOHALO
Od leve proti desni: 2 golden glow, 8 sunset glow, 6 blossom glow


Osvetljevalci v stiku niso nobena novost v kozmetični industriji. Najdemo jih že pri skoraj vsaki znamki. Če je njihova formula kvalitetne kremne teksture, lepo mazljiva, njihov vrtljivi sistem brezhibno deluje, potem so to eni izmed najbolj priročnih izdelkov. 

Če se dotaknem BeYu linije, ki je z kolekcijo #HELLOHALO usmerjena k osvetljevanju, bronzing efektu, da ne rečem že k poletno zagorelemu videzu, so dobra predpriprava na nekaj več sijočega, toplejšega efekta na koži v pomladnih mesecih.

BeYu Let it GIow! Highlighter stick: izbor odtenkov je omejen, saj se vsi nagibajo k toplemu podtonu in morebiti le to ne bo všeč vsem nevtralno-svetlim odtenkom (na moji koži odtenek 6 (blossom glow) in 8 (sunset glow) želita povleči tudi malce v oranžno/svetla polt, z olivnatim podtonom), zato sem v svoj ožji izbor izbrala odtenek 2 (golden glow, svetlejši meden podton), ki mi dejansko zelo ustreza, kot osvetljevalec, če ga dobro prenesem v kožo. Kljub vsemu, pa bi lahko odtenek 6 in 8 v poletnem času, na zagoreli polti, zagotovila nekaj bronzing efekta. Preprosti za uporabo, odličen pigment, kremna tekstura, brezhibno delujoč vrtljiv sistem, izredno sijoč efekt, z dodanimi fino mletimi bleščečimi delci, ki se lepo prenesejo v kožo in so lepo obstojni. Odlično, kremno nadomestilo tudi za sijoča lička. Preveri odtenke, če ustrezajo tvojemu tonu kože. Na voljo 3 različni odtenki. Cena: 22,90- Dm/ -30% za 10 točk (16,09 eur).

BeYu Stamp&blend: bonbončki nove kolekcije so definitivno bronzerji in rdečila, v drugačnem sistemu, ki ga nisem bila vajena. V obliki fino mletega praha, z dozirnim sistemom preko mehke in nežne gobice. Nekaj časa sem potreboval, da sem se na tovrstno obliko privadila. Prvič sem z tapkajočimi gibi bronzerja, kar malce pretiravala, saj sem imela občutek, da na gobici ni ničesar, na to pa sem na dnevni svetlobi opazila, da sem z tehniko pretiravala. Zato pred uporabo nekajkrat potapkaj po dlani, da se gobica obarva. Toplejši podton bronzerja (sunset shine) s svetlečimi delci, za nekaj več sijočega, toplega efekta in rdečilo (orange touch) v lažji pigmentaciji, hladne, nevtralne rožnate barve, primerne za različne podtone, sta takoj pristala v mojem make up predalniku, saj sta tako zelo enostavna, hitra za uporabo, priročna, nadgradljiva v pigmentaciji, z manjšim ogledalom. Če iščeš bronzer ali rdečilo za hitre popravke, brez uporabe čopičev, ti ju definitivno priporočam. Preveri odtenke, če ti ustrezajo. Na voljo v 3 različnih odtenkih. Cena: 17,99- Dm/ -30% za 10 točk (12,59 eur).Toplo priporočam, če iščeš izdelke, s katerimi lahko ustvariš hiter in preprost make-up, morebiti njegove popravke tekom dneva (za le te, so še posebej priročni). Na voljo v DM poslovalnicah.
*PR izdelki

3 komentarji

  1. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    OdgovoriIzbriši
  2. it looks so nice so shimering:) i like it:) follow U on blogger:) hope U follow back:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Osvetljevalci so se mi zdeli lepi v trgovini. Samo malo bolj prosojni za moj okus. Res je večina odtenkov že precej temnih. Te stamping zadeve zame ne bi bile preveč uporabne, razen rdečilo. To je pa res luškano za s sabo in hiter popravek :).

    OdgovoriIzbriši