TARTE SCULPTED CHEEKS AMAZONIAN CLAY BLUSH SET

Obožujem manjša pakiranja, ker je še upanje, da jih nekoč porabim, pa vendarle me niso tako navdušili kot sem sprva mislila, da me bodo!

Da, čudovita rdečila so na fotografiji, odtenki so lepi, naravni, v priročni manjši velikosti. Set 4 rdečil z priloženim Tarte blush čopičem, ki me preprosto ni navdušil, stane okoli 35 eur.  


Končni videz

Mat finish, ki na moji koži izpade veliko bolj semi-matt, odtenek Royal celo veliko bolj satenast kot mat. Naraven videz.


Pigmentacija, nanos?

Preprosto povedano je pigmentacija daleč od tistega kar sem pričakovala. Precej truda sem potrebovala na začetku, da sem se prebila skozi grafit rdečila, da ne rečem, da je preboj bil dobesedno drgnenje po rdečilih, da sem iz njih izvabila pigment. Z priloženim čopičem je sam nanos še težji, neenakomeren.


So me navdušili? 

Po več mesecih  uporabe se še vedno ne znam odločiti ali bi zaradi njih dejansko kupila full size izdelek. Mogoče so originalne velikosti boljše kvalitete (menim, da so). Osebno se vprašam zakaj se dejansko ne bi kosali z drogerijskim rangom rdečil. Imam podoben mareličen in rožnat odtenek rdečila znamke Catrice, pa sta po pigmentaciji in nanosu veliko boljša. Če bi doma imela pred tem originalno velikost in nato preizkusila še ta set, bi bila nad setom izredno razočarana, tako pa se tolažim, da je morebiti težava samo v formuli manjšega pakiranja in se za to trudim rdečila uporabljati na dnevni bazi (vsaj nekaj časa).


Pozitiven odziv?

Priročnost, retro dizajn, lep izbor odtenkov in obstojnost (brez težav so zdržali na ličkih 8 ur).
Si ti mogoče lastnice original verzije Tarte rdečil?


12 komentarjev

 1. Res kjut dizajn, škoda da se niso izkazali pri pigmentaciji :S

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nekaj jim manjka, oz. mogoče sem res pričakovala več od njih:)

   Izbriši
 2. it's so chic and fancy; Beautiful shades.
  xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Mene dizajn ful prepriča... barve mi niso nevem kaj, ampak tok so lepi sam za gledat haha! <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. dizajn, pa da je mini size pri meni zmaga:)

   Izbriši
 4. Royal je lep odtenek, ampak res škoda, da ni dobra pigmentacija. Drugače je to super kompletek manjših blushev. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. a ne midve, ko mama rade mini size so super :)

   Izbriši
 5. Joj, izgledajo krasno, sploh embalaža, ampak za tak denar, bi želela boljšo pigmentacijo, prosimhvala ;) Drugače so pa barve lušne =)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Barve so lepe, sicer nič extra posebnega, samo ni to to kar sem pričakovala.

   Izbriši
 6. Zdi se mi, da takšne serije niso nikoli tako dobre v smislu pigmentacije, kot izdelki iz rednih linij. Enako se zdaj že leta kaže tudi pri božičnih setih, pa naj bo to Tarte, Benefit, Too Faced,... Škoda, da si se uštela, za ta denar bi dobila recimo pri The Balm dva res lepa in močno pigmentirana blusha :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja mogoče bi mogla kakšno oceno več prebrat pa bi verjetno 2x premislila. The Balm kot znamka mi je pa zelo všeč. Tudi njihovi blushi so super.

   Izbriši