POMLADNA SVEŽINA NA OBRAZU Z RIMMEL FRESHER SKIN TEKOČO PODLAGO

Popeljala bi te rada do meni najljubšega naravnega make-upa, ki sem ga ustvarila z Rimmel izdelki. 

Nič ni lepšega od lepe, navlažene kože, ki z lahkoto sprejema različne tekoče podlage. Moja sedaj precej normalna koža, ljubi Rimmel Match Perfection tekočo podlago, ki je že 3 mesec zapored ena izmed najljubših. Preprosto povedano, se zlije z mojo kožo, jo naredi sijočo, lepo, zdravo in navlaženo.

Pa jo je novost Fresher Skin tekoča podlaga v izredno zanimivi, sveži, lahkotno gelno- kremni teksturi prekosila?

Mislim, da še ne. Zagotovo ima čudovito mazljivo teksturo, lažje-do srednje prekrivno formulo (ki je nadgradljiva), večjih nepravilnosti ne zakrije (madeži), kljub temu na moji koži izpade naravno, nežno matirajoče z čudovitim svežim, sijočim efektom, ki pa na otip ni masten (pred uporabo potrebujem dobro vlažilno nego). Vesela sem dodatka zaščitnega faktorja 15 (čeprav bi odstotek le tega bil lahko še višji). Odtenek je precej nevtralen, temnejši (imam občutek, da na moji koži čez čas oksidira). Če si ljubiteljica tekočih podlag, ki se hitro sušijo na koži, imajo cvetlično odišavljeno formulo, drugačno embalažo (le kako bi šele bile vesele, če bi embalaža imela dozirni sistem na pumpico) in iščeš nevtralen odtenek, te bi morebiti znal zamikati. Sama celota, koncept izdelka je zanimiva, zaradi formule drugačna in zagotovo ena tistih, ki je potrebovala omembo na mojem blogu in ga bom testirala tudi v prihodnje.

Moj Rimmel pomladni makeup sestavljajo (v celoti ga lahko kupiš v posovalnicah DM):

♥ Baza: Rimmel Fresher Skin 100 Ivory (preizkusi, če iščeš lahkotno, a dolgo obstojno podlago).
♥ Veke: Glam´eyes HD 5- Colour eye shadow 022 Brixton Brown (za vse ljubiteljice naravnih odtenkov z pridihom rose gold barve).
♥ Senčenje, osvetljevanje, bronzer: Rimmel Kate 001 Golden Sands (čudoviti odtenki, pigment, nanos, priročnost).
Lička: Rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush 010 Santa Rose (kanček sijočega kožno mareličnega odtenka, ki je dobro obstojen).
♥ Rdečilo: Rimmel The Only Matte Lipstick 200 Salute (prijetna, kremna in vlažilna mat formula).


PR izdelki*

4 komentarji

  1. Mene je tale njihova paletka za senčenje/osvetljevanje čisto navdušila :) Res da takšen čudovit naraven izgled in lesk kože :)

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je tudi super, sploh rožnat blush mi je čudovit. In taka kjut je za podarit npr. za kak roj.dan. Pa še tak lep dizajn ima, ji kar težko rečeš ne:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasen makeup. Tako svež in minimalističen, a hkrati ravno dovolj za čez dan. :) Sem si kr kupila ta blush in Kate paletko - Rimmelmanija. :D Še šminko bi, ampak jih imam že preveč, pa še Pillow Talk od CT imam na wl, ki je itak spet nude šminka. :D

    OdgovoriIzbriši