MY BEAUTY BOX: FEBRUAR


Kako bi izgledala moja Beauty box škatlica, se sprašujem v tem tednu? Zagotovo bi bila rožnata, zdrava in definitivno z veliko makeu-pa. 

Ker svoje Beauty škatlice nimam, ti predstavljam februarsko My beauty box škatlico, ki v sebi skriva 5 izdelkov in bonus dodatni izdelek. Ciate lak za nohte v odtenku Chinchilla je tisti bonbonček, ki me je najbolj prepričal v svojem pastelno nežnem odtenku modre. Čudovit pomladni odtenek, ki je že na mojih nohtkih in ga lahko preveriš na mojem IG profilu (@sugarlove.blog). Essie Nail wraps/ Love To Love You nalepke za nohte bodo v tovrstni različici prvič na mojih nohtih. Batiste suhi šampon je moja stalnica preteklega leta, za vse dni, ko je pranje las na zadnjem mestu, le ti pa nujno potrebujejo svežino. Lavera Organic Wild Rose Intensive mask se sliši in bere zanimivo, znamke same že dolgo nisem uporabila in morebiti ji le dam priložnost tudi na svojem obrazu. Masko za lase Lavera Hair Pro Repair& Care Tretment pa bom preizkusila na sedaj precej suhih konicah. Stiskam pesti, da se bo dobro obnesla. Bonus izdelek je čudovit Weledin gel za tuširanje Wild Pampering Body Wash, ki ima prijeten naraven vonj in je v moji negovalni rutini že poznan. 


Vsebina škatlice stane 12 eur in jo lahko kupiš tukaj


V prihodnje verjamem, da se morebiti sama vsebina nadgradi, dopolni in nam ponudi še mnogo drugih znamk, morebiti tistih, ki jih pri nas v Sloveniji ne najdemo v drogerijah. P.s lahko ji dodajo kakšen Nyx, morebiti Milani izdelek in bomo makeup navdušenke presrečne :).


4 komentarji

  1. Stiskam pesti za nadgradnjo :)
    Lepo napisano in prekrasna fotka 😍

    OdgovoriIzbriši
  2. This box seems amazing! Great variety of products! xx

    OdgovoriIzbriši