PRAZNIČNI NAKUP: H&M HOMEZaljubljena sem v svoji novi skodelici za kavo in krožniček H&M home linije, ki je tudi del darila za mojega fanta ob najini obletnici. 


Čudovite so, obljubim, da bodo polepšale kuhinjo tako zelo, da si želiš cel set :). Pa čisto nekakšen drug užitek bo piti iz njih. Je pa potrebno ravnati z njimi pri čiščenju kar se da previdno, nežno. Bojim se, da bi zapisi čez čas začeli bledeti, oz. bi se odkrušili. So čudovit dodatek, darilo. Zagotovo najljubši kosi home decorja, ki jih uporabljam z največjim užitkom. Najdeš jih v spletni trgovini H&M home, kjer boš za set skodelic odštela okoli 10 eur, za krožniček pa okoli 5 eur. P.s dostava v Slovenijo te bo stala približno 5 eur. Sama sem vesela, ker lahko H&M linijo Home naročim preko spleta, saj pri nas tovrstnega oddelka na žalost ni. 
 So ti všeč moji H&M izdelki?. Prijetno nakupovanje ti želim, jaz ga ponovim januarja :)!


6 komentarjev

 1. Čudovito. :) Nisem niti vedela, da ima H&M tako zanimive dizajne. Jaz sem itak nora na zlato. Pa cena se mi tudi ne zdi pretirana.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Krasno dekortivo imajo, meni je vedno kj všeč pri njih. Te skodelice pa tako lepe v živo:). Res z užitkom pijem kavico iz njih:). P.s čisto zate, ko imaš rada zlato:)

   Izbriši
 2. Meni pa se zdi, da iz tega zapisa veje neko tako zadovoljstvo, da sem prepričana, da bosta skodelici in krožniček še dolgo krasila kuhinjo. :) Ful sta lepa.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, mislim, da bosta kar stalnica:), tako lepi so, da so prav čudovite samo za gledat:)

   Izbriši