CATRICE LIMITED EDITION: “Prêt-à-Lumière”

Ena izmed mojih ljubših kolekcij znamke Catrice “Prêt-à-Lumière” v letu 2016!

Z kolekcijo “Prêt-à-Lumière, boste zagotovo osvojile strobing tehniko in se naučile pravilno osvetlite svoje predele obraza, telesa. Pazite, le da izbirate pravilne podtone izdelka za vaš tip vaše kože.

Desno na fotografiji /C02 radiance rose levo/ Strobing Gel Highlighter Radiant Skin

Glam Doll Sparkling maskara je v svoji klasični verziji zelo pohvaljena maskara, njena praznična verzija ima v svoji formuli dodane bleščeče delce, ki pa niso moteči, priznam, da sem mogoče pričakovala več tistega sparkly efekta, večjo izrazitost bleščečih delcev, tako pa so precej neopazne. Je pa za to samostojno nosljiva za vse priložnosti. Meni je všeč gumijasta krtačka, ki mi lepo loči in izredno podaljša trepalnice, pogrešam kanček več volumna.

Face glow definer v odtenku C02 radiance rose ima nežno kremno teksturo z roza podtonom. Aplikator omogoča enostaven nanos, tako na večjih kot manjših predelih. Nudi lep naraven lesk in je izredno priročen osvetljevalec, tako za na pot, v torbico. Sicer njegov efekt ni tako zelo izrazit, kot pri morebitnih osvetljevalcih v kamnu (The Balm- Mary Lou), se pa npr. lahko kosa z Beccinim Shimmering Skin perfectorjem, ki je bistveno dražji in meni osebno nič pretirano posebnega (odtenek Opal izrazitega toplega podtona). V kožo ga najlepše prenesem s prsti, gobico ali čopičem, s samim aplikatorjem prenos ni enakomeren. Se hitro posuši in je lepo obstojen. Primerjavo odtenkov z Beccinim Shimmering Skin perfector-jem preveri TUKAJ!

Strobing Gel Highlighter Radiant Skin. Prosim potopite me v steklen lonček čudovite kombinacije rožnato-bronz barve, ki na obrazu, telesu nudi čudovit lesk. Kljub kombinaciji opazim nežen topel podton (primeren za vse tipe polti). Krasno mazljive gelne teksture (izredno zanimiva), samo kot osvetljevalec nad lično kostjo ali pa na predelih, ki jih želiš izpostaviti (npr. dekolte). Efekt je nekoliko bolj izrazit, kot pri Face Glow definerju. Če ga kanček dodaš svoji vlažilni kremi za obraz ali telo boš zasijala v vsej svoji luči :). Jaz bom to definitivno naredila še večkrat v tem in prihajajočem letu.

Je tudi tebi všeč nova Catrice“Prêt-à-Lumière” limited edition kolekcija?

3 komentarji

 1. Catrice is my favorite cosmetic brand :D love it!


  NEW OUTFIT POST | Retrospective of 2016.
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Gel verzija je tudi mene navdušila. Mi je všeč, da je gel, ker ga lahko vedno popraskam ven ravno toliko kot ga rabim. Na meni je bolj kot ne zlat, kar mi je izredno všeč. Jaz ga nosim kar kot osvetljevalec v pudru, ko hočem malo manj sijaj in bolj naraven sheer izgled. Ta kolekcija je res ena najbolj zanimiv od Catrice :).

  OdgovoriIzbriši