BOŽIČNI SKIN CARE: SIJOČA KOŽA!


Vsaj na božični večer lahko tvoja koža zasije v vsem sijaju!


Izdelki, ki jih lahko vidiš na fotografiji so moja stalnica zadnjih nekaj mesec, za izjemo Afroditinih vrhunskih hyaluronskih ampul, ki sem jih dobila na dogodku Lepotno 2017.

ČIŠČENJE: Burt´s Bees Radiance facial Clenser me sicer še vedno ni tako zelo navdušil, da bi ga kupila ponovno. Lepo očisti obraz, pogrešam pa več tistega sijočega, radiance videza, ki ga obljublja. Je pa vseeno v njem veliko lepih naravnih sestavin, če le temu daješ prednost. 

Ren Flash Rince 1 minute cleanser je moja velika ljubezen, ki s pomočjo vode aktivira vitamin C, odlično poživi, očisti kožo, dobro deluje na mojih manjših porah, ne izsuši kože in mene je ob redni uporabi rešil suhih lusk. Ne vsebuje grobih delcev in je izredno nežen. Odlično mi ustreza in ga uporabim vedno, ko je moja koža pusta, utrujena. To je že moja 2 embalaža.

PILING: Ren Micro Polish cleanser je še eden Renovih izdelkov, ki z manjšimi ne preveč grobimi delci kožo očisti, dobro deluje s porami, kožo poživi in jo naredi mehko in gladko na otip. Uporabljam ga 1x mesečno.

MASKA: Flow Kosmetiikka puder-maska za čisto, mehko in vidno izboljšano teksturo kože na otip. Dolgoročno pripomore k postopnemu zmanjševanju suhih lusk. 

DODATNI TRETMA: Afrodita Vita Derma hyaluronske ampule so me absolutno navdušile. Salonsko linijo Afrodite premalo poznam, vendar pa je efekt ampul res odličen. Kožo zelo dobro navlažijo in opazim efekt napete kože. Definitivno priporočam kot občasen dodatek, k svoji negi.

VLAŽENJE KOŽE: Plantae serum iz plodov semen šipka naredi mojo kožo mehko, navlaženo in vedno znova se vračam k njegovim kapljicam. Odličen je in ga vsak dan znova dodajam svoji negi. 

Flow Kosmetiikka krema za obraz morska krhlika/ brusnica kombinacija kreme in olja za pravo vlaženje in dozo antioksidantnega tretmaja. Koža bo mehka tekom celotnega dneva.

USTNICE: Nuxe Reve De Miel najboljši balzam leta 2016. Tako zelo bogat, a ne masten in težak na ustnicah. Obljubim, da bogato hrani in ščiti ustnice pred suhim in hladnim zrakom.


Tudi ti pridno razvajaj svojo lepo kožo med in po praznikih. Koža ti bo hvaležna :).

3 komentarji

 1. This is such an interesting topic, thanks for sharing these products :)
  xx

  OdgovoriIzbriši
 2. Plantae <3

  Tele flow zadevice moram pa tudi sprobati <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Merry Xmas dear! Wish you all the best! xx

  OdgovoriIzbriši