BEYU BE VINTAGE JESENSKA KOLEKCIJA 2016Ni še konec jeseni, nekaj je lahko pričaraš tudi z BeYu Vintage kolekcijo!


Barvne odtenke vseh izdelkov, lahko preveriš TUKAJ.


BEYU MULTI COLOR POWDER BLUSH 50 GREAT DEMAND

Skoraj 18 eur za rdečilo drogerijskega ranga. Nič ne rečem čez meni osebno čudovito kombinacijo treh barvnih odtenkov, ki bi pristajali različnim tipom polti, nič ne rečem, čez prijetno teksturo, tisto silky na otip, enostaven nanos, srednjo pigmentacijo, zadovoljivo obstojnostjo, niti čez precej kvalitetno embalažo z ogledalom, priloženim čopičem, (ki me osebno ni prepričal), za dejstvo, da ni odišavljeno, pa vseeno mislim, da je cena tista, ki je previsoka. Že dolgo nisem bila pri Catrice stojalu ampak, če me spomin ne vara morebiti tam najdeš multi blush v treh odtenkih, za bistveno cenejšo verzijo, ki je, kar se Catrice blushev tiče odlična za svojo ceno.

BEYU SCANDALOUS LIPS 88 ENTERNAL BEAUTY

Nisem ljubiteljica raznih glosev, mogoče zato, ker ne maram tistega lepljivega občutka, sicer ga pri BeYou ne zaznam kot morebiti pri kakšnem drugem glosu, me ni pretirano navdušil. Hladnejši odtenek rožnate, ki potrebuje nekaj nadgradnje, da se prikaže v svojem pravem odtenku, pogrešam tudi več leska. Ni ravno najslabši glos, ni pa nič posebnega. Cena: okoli 8 eur.

BEYU SOFT LINER FOR LIPS AND MORE 51 PARTICULARY POPULAR

Tako lepe temno vinsko rdeče barve, res fantastična barva liplinerja, ki je tistega mat finisha. Vse je na svojem mestu, odtenek, dizajn, tudi kremna tekstura, ki na roki izpade izredno prijetna, me na ustnicah ni tako zelo prepričala, kar ne morem in ne morem lepo drsti z njim z namenom obrobe. Za primer Essence liplinerje lahko brez težav uporabim tudi po celotnih ustnicah. Je pa neverjetno obstojen (precej mi izsuši ustnice). Cena: okoli 7 eur. 

BEYU LONG- LASTING NAIL LACQUERS 55 TINGLING SENSATION

Odtenek, ki me je že v samo enem nanosu tako zelo navdušil s svojim metalik videzom sivo-modre kombinacije. Me spominja na nekakšno zvezdnato nebo. Čudovit je, jesenski, z odlično prekrivno formulo in sploh ni slabo obstojen. Bi imela še kakšen odtenek. Cena: okoli 5 eur. 

BEYU LIPSTICK 239 STAY CHIC

Love, love, love. Vse mi je všeč, prijetna kremna tekstura, satin finish, odtenek jesensko nude rjave z nekaj rdeče, ki je presenetljivo dobro pigmentirana in izredno udobna za nošenje, ne izsuši mojih ustnic in me je presenetila tudi v obstojnosti, ni obstojna kot kakšna res ekstra tekoča mat šminka, je pa v službi dobro zdržala cele 2 ure, potem je sledila kava :).  Cena: okoli 12 eur. 

BEYU COLOR CATCH EYE  PALETTE 380 EVERYBODY´S DARLING

Ko sem  prvič prijela v roke četvorček kombinacije svetlo perlaste, rožnate in vijola kombinacije v roke, sem si rekla, da ne bi odštela zanj 10 eur. Sicer so odtenki lepi, tudi pigmentacija ni slaba, vsebujejo manjše bleščeče delce, zelo lepo se zabrisujejo, tudi nadgradijo. Pogrešam ogledalo, čopič na gobico mi je neuporaben. Cena: okoli 10 eur. BeYu izdelke najdeš v poslovalnicah DM po celotni Sloveniji. Si morebiti kakšnega že preizkusila?. Jaz sem trenutno zaljubljena v Nutri Power tekočo podlago, ki je v uporabi čisto vsak dan zadnjih 14 dni.


PR* izdelki

1 komentar