ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADEDIPBROW POMADE TAUPE

Če je vreden svojega denarja: DA! Popolen hladen podton toupe rjave, nanos, tekstura, obstojnost, zapolnitev. Točno to je, kar pišejo mnoge druge ocene, da je eden izmed najboljših izdelkov za obrvi. Ampak brez skrbi, mnogo cenejših izdelkov je ravno tako odličnih in po njih posegam tudi sama, verjamem pa, da je tudi mnogo znamk, ki se lahko v celoti kosajo z AB. Zame osebno ima izmed vseh izdelkov za obrvi, ki sem jih preizkusila Anastasia B. prednost v pigmentaciji, obstojnosti, ter o tem kako natančno in dobro lahko zapolnimo vse prazne predele. Ko sem prvič odprla lonček sem sprva mislila, da bo odtenek precej toplo rjav, ampak se takoj razvije v hladen podton rjave, že skoraj nekakšne hladne sivo-rjave, ki je za moj odtenek obrvi točno to kar sem iskala res veliko časa in še vedno, če ga uporabim malo vse izgleda naravno, prevelika količina je meni preveč umetna, intenzivna. Končni finish je mat. Za sam nanos je potreben res dober čopič za risanje obrvi, sama trenutno uporabljam znamko Zoeva, Real Tehniques je preširok za velikost mojih obrvi, sem pa prepričana, da bom našla še boljši čopič od Zoeve. Količina izdelka je velika, sploh, ker sama obrvi ne poudarjam vsak dan, tudi za tehniko z čopičem je potrebno malce več časa, natančnosti, ki jo osvojiš, če urejaš na tovrsten način obrvi vsak dan. Bi kupila izdelek ponovno: DA, v istem odtenku, vendar mogoče bi preizkusila prihodnjič Brow Definer. Cena: Cult Beauty £15.00 (4g)  tukaj.
3 komentarji

 1. Kere pa lepe očke. ♡
  Je kar fajni ta dipbrow, bom si ga enkrat verjetno kupila, ker imaš notri ogromno produkta. Se pa strinjam, da je lažje in hitreje s svinčnikom kot pa vsak dan nanašat gel. Poskusi še kdaj Nyx brow gel, je v tubici, ampak ko se zadeva posuši pa je zelo obstojna. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Great review sweetheart...thx for sharing!
  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 3. Tega si pa tudi sama želim preizkusiti. :) Predvsem mi je všeč ideja, da zapolni luknje. Sicer imam sama od Freedom Makeup, ki tudi ni slab, ampak je odtenek bolj topel in mi sedaj ne paše. Ta izgleda kot da se popolno ujema z barvo tvojih obrvi. ;)

  OdgovoriIzbriši