TEDENSKA INSPIRACIJA: VIKEND!


V petek me maximalno razveseli: VIKEND!


Prehlad: ta teden sem komaj čakala na petek, pa brez pomote: izredno rada grem v službo, samo moj prehlad se je razvil v stanje, ko težko prenašam sama sebe, kaj šele druge. Ampak sem založena s čaji (meta, planinski, sadni, z mandarinami, zelenjavo) in do ponedeljka mora biti za kanček bolje. Bo pa to eden redkih vikendov, ki ga bomo preživeli kar doma.
  
Makeup: je bil pravi rešitelj za mojo bledo kožo na obrazu. Tekoča podlaga, ki me je ta teden spremljala je bila Trend It Up sheer nude make-up, ki pa mi ni najbolj všeč. Kevyn Aucoin kremno rdečilo je še vedno moj must have, ne znam biti več brez njega. Beccin osvetljevalec Opal v kremno-tekoči teksturi, ki sicer ni moja najljubša, sem nežno osvetlila predel nad lično kostjo. Milanijeva kremna, vlažilna mat šminka v prečudovitem nude, rožnato-rjavkastem podtonu, mi je šele sedaj postala všeč, ker je na mojih suhih ustnicah bila res udobna. 

Jesenski nohtki: Bahama Mama (globokega, toplega slivnatega odtenka) znamke Essie je popolen odtenek. Moja sestrična Natalija sovraži Essie lakce, ker pravi, da se ji takoj odkrušijo, jaz pa jih imam precej rada in Bahama Mama ima posebno mesto pri meni. Barva me spominja na mojo prijateljico Saro, ki je tako temparamentna, močna ženska. V zadnjih izdihljajih je tudi moj Lush-ev Lemony Flutter, maslo, ki še vedno diši tako kot prvi dan (limone) in se dobro bori s suho kožo.Želim ti lep vikend, predvsem zdrav in s tistimi, ki jih imaš najraje. 

4 komentarji

 1. Me veseli, da ti je šminka postala všeč. ;)
  Upam, da se čimprej pozdraviš. :*

  OdgovoriIzbriši
 2. Bhamama mama je pa res tak jesenski lak <3 Lemony flutter se je pa meni vedno pokvaril proti koncu, ni več lepo dišal :(

  OdgovoriIzbriši
 3. Interesting beauty products...thx for sharing! We keep in touch. xx

  OdgovoriIzbriši
 4. Torej nisem edina, ki me Essie lakec ni prepričal tako kot ostale :/ Imam pa tudi jaz ta odtenek, ki je drugače res čudovit :)

  OdgovoriIzbriši