PODPIRAMO SLOVENSKO: KATJA KOŠELJ JEWELLERY


Kako rada imam rubriko Podpiramo slovensko, ker je drugačna in mi res veliko pomeni. Ustvarjalka najbolj simpatičnih toaletk Avelina, čudovita Tanja iz Hiše Natura in Magic planner so že dobili svoj prostor na blogu v omenjeni rubriki, tokrat pa s tabo delim Katjo Košelj, ustvarjalko unikatnega nakita, ki ti bo izredno všeč, če si ženstvena, romantična in drugačna. 


UNIKATNI OBROČEK LOVE

Priznam, da je to edini kos unikatne ustvarjalke nakita Katje Košelj, ki ga imam in izredno pazim nanj. Udoben obroček LOVE, ki lepo fiksira lase, čeprav tisti moji majhni še vedno uhajajo iz nadzora, pa vendarle njegov ročno ustarjen srček iz perlic, ki so izredno trdno zafiksirane na kovinski del, in so po več mesecih vse na svojem mestu, res naredijo poseben pečat. Kljub temu, da sem po naravi izredno športen tip človeka in si me malo kdo predstavlja z njim, sem po drugi strani tudi zelo ženstvena in ga nosim z največjim veseljem.

Katja ustvarja prefinjen, ženstven nakit, ki je mogoče za mojo dušo preveč eleganten, ampak vseeno ima linijo, ki mi je res ekstremno všeč, ker je elegantna in zame dovolj preprosta Solaris, kolekcija iz perlic in Swarowski kristalom. Pokukaj na KK Jewellery spletno stran tukaj in preveri ponudbo njenih unikatnih izdelkov, če pa ti je ljubše preizkusiti izdelke v živo pa jih lahko obiščeš v njihovi trgovinici v Ljubljani. Sama obvezno spremljam njen instagram profil tukaj, saj dobim ogromno idej kako dejansko kakšen kos nakita nositi ali pa ga kombinirati. Pa še fotografije so res čudovite. Mene Katja vedno znova fascinira, da bi na plano ponovno zvlekla svoje perlice in ustvarjala tako kot pred leti.
Pa tebi je všeč Katjin nakit? 
 


3 komentarji

  1. I love the details. Very beautiful.
    kisses

    OdgovoriIzbriši
  2. Lušten obroček, Solaris linija je res lepa <3 (pa druge tudi, samo nisem jih še podrobneje prebrskala):

    Pa super rubrika, odlična ideja in predstavljeni ustvarjalci ter izdelki, bravo za tak čudovit namen!!

    OdgovoriIzbriši