POLETNI IZZIV 7 DNI-7 OBJAV: BOURJOIS ROGUE EDITION SOUFFLE THE VELVET
 07 PLUM PLUM PIDOU

04 RAVIEN EN ROSE

V minimalistični, mlečno prosojni embalaži (7,7ml), z prijetnim, ustnicam prilagojenim aplikatorjem se skrivajo novi Bourjois Edition Souffle The Velvet transparentna sheer mat rdečila. Katera, preden za nakup se odločiš preveri kaj točno ponujajo, da ne boš pričakovala bogato in polno prekrivnega efekta na ustnicah, na to pa boš dobila, nežno, prosojno mat obarvanost ustnic.


BOURJOIS ROGUE EDITION: SOUFFLE THE VELVET


04 RAVIEN EN ROSE (precej marelična v podtonu rožnate, ki nežno obarva ustnice). 07 PLUM PLUM PIDOU (odtenek temnejše rožnate v barvi malin, gozdnih sadežev, ki se razlikuje od embalaže, ki odtenek predstavlja). Vedela sem, da od rdečil ne bom dobila polno in bogato prekrivnega efekta, mi je pa všeč bilo dejstvo končnega finiša, udobja, vlažilnosti.


 VONJ IN TEKSTURA

Če se dotaknem vonja, ki so mi v nekaterih izdelkih preprosto preveč odišavljeni in moteči, mi je vonj kombinacije vijolice in borovnic zanimiv, vendar je precej izrazit, (kljub temu hitro zbledi). Tekstura je tista, ki me je kupila, nežna, lahka, mehkobna in svilnata, smooth, ni lepljiva, oljnata in na ustnicah izredno udobna z občutkom vlaženja. Nanos z aplikatorjem, ki mi je po obliki všeč in je kar identičen Bourjoisu Radiance Reveal enemu izmed mojih najljubših concealerjev, je preprost, zaradi same teksture pa neenakomeren v nanosu  in potrebuje nekaj popravkov, da dosežem na ustnicah enakomerno porazdelitev.


 EFEKT IN FINIŠ 

Nežna, res bi se lahko izrazila prosojna obarvanost, ki se razvije v mat finišh z kančkom nežnega leska. Nadgrajevanje izdelka se pri meni ni obneslo najbolje, če sem naredila nekaj več potez po roki in dobila želen odtenek, na ustnicah tovrstnega odtenka nisem dosegla. So drugačna rdečila, všeč bi bila predvsem tistim, ki raje posegate po nežno obarvanih glosih, balzamih pa vseeno iščete daljšo obstojno, mogoče tudi matirajoč efekt, naraven videz. Na meni 10 ur niso obstojni, in ko popolnoma zbledijo iz ustnic ne zaznam več efekta navlaženosti.
Odtenek, ki je najbolj všeč meni: 04 RAVIEN EN ROSE. Če Veš kaj od njih pričakovati bi ti znali biti všeč, priznam, da cenovno gledano (okoli 13 eur) niso tako zelo ugodni in verjetno marsikateri v strogo usmerjen mat efekt, polno prekrivne ustnice ne bi bili tako zelo všeč.
*Barvna odtenek lahko varirata od same grafike in nastavitev Vašega računalnika


12 komentarjev

 1. Tebi pasejo ;) jaz bi si pa verjetno raje se enega mat kupila za to ceno. :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Ana, investicijav dobramat rdečila so vedno pametna izbira:)

   Izbriši
 2. Lušten izdelek, ampak mogoče res bolj ciljam na polno prekrivne strukture, čeprav je tudi tak videz zelo lep, svež, nežen. Ti zelo pristaja, pa kako imaš lepe lase <3!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Sara, za lase uporabljam kar Alpstories Aloe vero šampon,ali pa kar še trdno milo za lase. Preostali dodatki za lase pa so v večini naravni ali organski. Nimam neke posebne nege, pa imam res precej lepe lase,so pa potrebni striženja:)

   Izbriši
 3. Both colours are beautiful! ...thx for sharing! xx

  OdgovoriIzbriši
 4. Prekrasne fotografije si naredila! In oba odtenka ti zelo pristajata. xx

  OdgovoriIzbriši
 5. Nisem ljubiteljica mat rdečil, ampak moram vseeno komentirati. Kako imaš vse fotke lepe. Noro <3 Ti pa zelo pašeta odtenka. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tudi sama nisem preveč marala mat reči, no pa imam že precej časa ljubezen do mat rdečil, nisem pa pretiran fen mat tekočih podlag. Hvala xx:)

   Izbriši
 6. Meni so kar všeč, čeprav niso tako pigmentirani. Mislim, da jih bom veliko uporabljala :)

  Pašeta ti oba odtenka <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Katja, jaz sem oba preizkusila tudi kot rdečili za lička in se tudi tako obnesete:), je pa odtenek, ki sem ga sama največ nosila Ravien en Rose:)

   Izbriši