POLETNI ESSIE LAKCI!

Od pastelno- mlečne rožnate, do nežne pinki, vse tja do temnejše rožnate me Essie lakci vedno znova navdušijo s svojimi odtenki. Čudoviti so, četudi niso cenovno najbolj ugodni, si vsake toliko vseeno privoščim kakšnega. Sploh takrat, ko ima DM svoje ugodnosti. Preprosto za to, ker je barvni nabor tako širok in ker je formula lakov na mojih nohtih kar dobro obstojna in ker je rožnata ena mojih najljubših v različnih niansah in podtonih sem izbrala tri različne, ki me vedno znova prepričajo.

POLETNI ESSIE LAKCI

Muchi, muchi 17 nežno-mlečno rozkasto pastelen, lep na dolgih in tudi kratkih nohtih. Precej tekoče formule, ki se neenakomerno v nanosu pozna, če jo nanesem bodisi preveč ali premalo. Pa vendarle je tako preprost odtenek, ki za malenkost poudari tudi konice nohtov. Eden mojih ljubših roza pastelnih lakov, ki ga v 2-3 plasteš že preusmeriš v polno prekrivno nežno baby rožnato. Bachelorette bash 30 je čudovita pinki, ki ni preveč intenzivna in vibrantna barva in je nosljiva ne samo poleti ampak tekom celotnega leta. Enakomerna že v enem nanosu, v dveh pa svoj barvni pigment prikaže še v lepši luči. Bahama mama 44, je sploh katera lakoholičarka nima, obožujem temnejši odtenek hladne rožnate, ki je tako popolen za prihajajočo jesen in zimo. Če bi ji dodala kanček zlate, tudi srebrne me že ponese k prazničnemu decembru. Meni so preprosto povedani čudoviti, nosljivi, hitro sušeči in eni izmed redkih lakov, kjer poleg Kikotovih zaznam v steklenički njihovo porabo. Cena: DM, za posamezen kos 9, 99eur. 

Kateri pa je tvoj najljubši Essie lakec?


15 komentarjev

 1. Bachelorette Bash in Bahama Mama imam tudi jaz, sta res super, sploh Bachelorette Bash je prekriven v enem sloju, neverjetno. :) Moj nude odtenek je bil do sedaj vedno Fiji, ampak je že prestar in se ne maže več lepo tako da sem si kupila Spaghetti Strap, ki je pa zelo zelo prosojen, tako da nisem bila zadovoljna, ker sem hotela nekaj istega kot Fiji (bi morala kar Fiji kupit, lol), ampak sem kasneje videla da v dveh slojih vseeno zgleda lepo, da videz nežnih naravnih nohtov. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni so letos res všeč navidezno naravni nohti, tako najbolj primerni so trenutno. Vidiš jaz pa Fiji nimam, čeprav je izredno lep. BB je pa krasen kako lepo prekriven je. ;)

   Izbriši
 2. Čeprav imam precej Essie lakcev, nimam še nobenega od omenjenih. Vsi trije so mi zelo všeč, najbolj pa Bahama Mama, ker je temnejši odtenek. Trenutno od Essie najraje nosim Mademoseille - svetla pastelna roza, ampak nima tolikšne prekrivnosti kot Muchi, muchi :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. bahama mama je res krasen lak, v živo še lepši kot na mojih slikah. To jesen bo zagotovo moj najljubši lak. :)

   Izbriši
 3. wow, kako lepe slike ;)

  Vsi trije odtenki so mi všeč <3

  OdgovoriIzbriši
 4. These shades are all lovely! Have a great day dear! xx

  OdgovoriIzbriši
 5. Essie lakci so res super :) moj najljubši je Fiji, ki se ga ne morem in ne morem naveličat :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Včasih je res kak lak, ko se k njemu vedno vračamo.Vsaj nekaj, ker je lake tako težko porabiti, če nisi ekstremen lakoholik:)

   Izbriši
 6. Essie lakci so top, vsaj meni. Skoda samo, da imajo pri nas tako zelo navito ceno ;) Slikce Monika so pa za dol past lepe. Full dobro si se spomnila z cvetnimi listi <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tudi meni so super, ja ceno imajo pa res kar lepo, samo meni je tako všeč ves spekter barv. P.s hvala za pohvale. :)*

   Izbriši
 7. Tudi meni je Bahama Mama zelo všeč, poleg tega pa tudi Fiji in Bikini So Teeny. :)

  OdgovoriIzbriši