NA TESTU: PUPA MILANO VAMP! MASCARA& I´M MATT LIP FLUID 012Pupa Milano ostaja inovativna, zanimiva, mladostna in trendi blagovna znamka, ki Vas bo, če ji boste dali priložnost pozitivno presenetila. Mene absolutno je, tako na samem eventu, kot v mojem makeup kotičku pri meni doma.


PUPA MILANO VAMP! EXTREME MASCARA

Ni druge besede, kot to, da je na mojih trepalnicah NORA. Ogromno maskar imam, tudi tistih iz višjih cenovnih rangov, pa me že dolgo ni katera tako zelo navdušila, pri prvi sami uporabi. Kaj naj rečem, kot ogromen volumen in podaljšane trepalnice, ki so lepo ločene in jih ščetka, ter njena formula s svojo nežnostjo lepo razčešeta, ločita, ji nudita dobro črnino in kljub temu, da je bogata maskara se odlično bori proti pajkastemu videzu trepalnic. Krtačka ima klasična vlakna in iz embalaže pride enakomerno in dobro prepojena z precej kremno teksturo in je sicer za moj tip oči kar velika,  ampak sem se z njo dobro ujela. EFEKT: mojim kratkim a gostim trepalnicam nudi neverjetno dolžino, ločenost, privihanost, volumen, lahek občutek nošenja, (na fotografiji nosim za obe veki prvi poteg krtačke iz vsebine, brez dodatnih posegov v embalažo). Absolutno ena mojih najboljših maskar, ki sem jih kadarkoli preizkusila. Cena: okoli 15 eur.

PUPA I´M  MATT LIP FLUID 012

Moja zbrirka tekočih mat šmink pridno raste. Pupina ima res simpatičen dizajn, kompaktna, priročna. Odtenek 012: nude z podtonom rožnate. Odličen aplikator, ki se lepo prilega obliki ustnic in je izredno natančen. Kremna, smooth, žametna tekstura, zelo dobro pigmentirana, ki pa potrebuje nakaj časa, da se v celoti posuši, na meni zagotovo 10 minut. Ves čas sušenja na ustnicah zaznaš občutek vlaženja, ki se, ko se v celotni posuši, na meni bistveno zmanjša. Lepo se prilagaja premikanju ustnic, vendar mi v primerjavi z drugimi tekočimi mat šminkami malce bolj poudari suhe luske (pred uporabo obvezen piling, dobro vlaženje). Se ne packa, izredno lahka za nošenje, lepo poudari ustnice. Obstojnost zelo dobra več ur (brez težav prenese hrano, pijačo, poljube, stiskanje :)). Cena: okoli 15 eur.
 Ti je všeč Pupa Milano, bi preizkusila katerega izmed omenjenih izdelkov. Moj osebni favorit je maskara.
*Odtenek matt lip fluida lahko varira od nastavitev in grafike Vašega računalnika!

14 komentarjev

 1. I love Pupa,long story, from high school when Pupa was a dream from page of Gioa.Did I say right. Now I am looking to grab something and this items looks great on you.Especially mascara. I would pick Vamp eyeliner! Pupa....great post!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thanks Maja for nice comment. I hope you find some good stuff from Pupa for yourself:)

   Izbriši
 2. Ufff... kere trepalnice ti narediii. :o Ja, zakon, ful dolge in lepe so. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja noro lepe, res tako kot mi pa ta maskara paše, pa že dolgo ne katera:) super je.

   Izbriši
 3. Woow kaksne trepalnice ti naredi samo woow lahko recem*_*<3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oh hvala Timea, za ta lep komentar, ja trepalnice po tej maskari so pri meni res ogromne in sem vesela, ker mi ustreza.

   Izbriši
 4. Thanks darling :D

  Great review as usual. This lipstick have an amazing color. Perfect :D

  NEW OUTFIT POST | Beach, please.
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Oboje je čudovito! <3

  Šminka ti res paše!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oh, hvala Katja, jsz bom absolutno še kupila kakšen kos od Pupe:)

   Izbriši
 6. Maskara izgleda ah-mazing! <3 Ampak imam občutek, da imaš ti že naravno itak lepe trepalnice :D. Čeprav jih res lepo definira in jim doda nekaj volumna. :) Tudi mat šminka je zanimiva. Tak zelo nosljiv odtenek. Nekako se s to znamko nisem nikoli srečala v živo. Mogoče veš, kje jo prodajajo pri nas?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joj maskara je meni res odlična.Mogoče krtačka je res velika za moje očke. Imam pa zelo kratke ampak goste trepalnice in če maskara ni preveč pocasta, potem se trepalnice lepo ločijo in so lahko tudi zelo velike. Mat šminka je izredno obstojna,drugačna v teksturi kot NYX, mi pa mogoče vseeno hoče bolj izsušiti ustnice. Jaz sem stojalo pregledala v Maxiju v LJ in imajo lep nabor izdelkov, tudi Muller v Ljubljani jo ima, je pa nisem zasledila kje v kakem manjšem Mullerju.Čeprav mislim,d a se da zmenit v Mullerju, da jo prenesejo v tvojo poslovalnico.Ker Vem, da ti je LJ daleč. So mi pa punce povedale, da je Pupa tudi na Salmi.si, če slučajno tudi tam kj naročuješ. :)*

   Izbriši