POMLADNA GREEN-MINT INSPIRACIJA


CAUDALIE BEAUTY ELIXIR

Po krajšem predahu od Melvitinih vodic, sem preizkusila Caudalie Beauty Elixir. Sicer priznam, da sem od njega pričakovala veliko več, ker mi pojem elixir predstavlja nekaj drugega, mi pa tudi ni žal, da sem ga kupila. Vseeno mi na koži ustvari krasen gladek finiš in mehko kožo, celo bolj kot Melvitine vodice, pogrešam pa res tisti vau efekt sijoče kože, ali pa občutek da te prebudi, izgledaš drugače. Potrebno je paziti na oči, ker grozno peče, zaradi mentola (na začetku nisem bila ravno pazljiva in je bilo kar neprijetno). Je pa osvežujoč in zaradi vonja celo relaxing in pršilni sistem je mehak, kar mi je sploh všeč in ga pri Melviti res pogrešam, saj je Melvitin sistem preveč fokusiran in močan samo na en predel. Ne bi je ravno poimenovala elixir, prej zeliščno- mentolasta vodica, ki pa vseeno name deluje malce bolj intenzivno v smislu končnega efekta. Cena: Muller, 30 ml okoli 12 eur.


BROADWAY NAIL STRENGTHENER BASE COAT

Zadnja dva meseca rešitelj za moje uboge nohtke, ki so se precej oslabili glede na to, koliko časa sem z njimi delala na vrtu, na katerem bom zaradi malce nepričakovane zime, očitno ponovila vajo :).  Mi je kar všeč kot nadlak, dobro zaščiti noht, ga okrepi (lahko pa bi ga vseeno še bolj) in je na meni neverjetno dolgo obstojen, 5 dni brez vsakih težav in zelo mi je pomagal, da so nohtki lepo zrastli in so sedaj končno pripravljeni na lakiranje. Kar me zmoti je grozno močan vonj, le ta me spominja na industrijska lepila. Cena: DM, znižan: okoli 5 eur.


COLLISTAR OMBRE TWIST JUMBO SVINČNIK ZA VEKE

Za svež, poletni eye look, ki se spremeni v suh finish in ima prelepe zlate bleščice. Najbolj všeč mi je efekt po nekaj urah, ko turkizna barva začne bledeti in ostanejo samo še prelepi zlati delci. Samo, ko se sedaj spomnem na ceno, me stisne pri srcu. Za to ceno se ne bi smel zažirati v gubice, pa se, po več urah nošenja. Cena: Muller, okoli 17 eur.

ESSENCE EYELINER ČOPIČ

Nič posebnega, vendar pa za svojo res poceni ceno, lepo nariše eyeliner črto, celo tisto bolj ozko, ki jo potem lahko nadgradiš. Cena: Muller, okoli 1,70 eur.


L´OREAL COLOR RICHE PISTACHIO DRAGE LAK ZA NOHTE

Prekrasna mint zelena, čudovit pastelni pomladno- poletni odtenek, ki je krasno prekriven v dveh slojih, z dobrim nad in podlakom tudi obstojen, ima kar tekočo formulo, vendar mi je všeč, obožujem konico čopiča. Mi je pa malce nerodna embalaža, saj ima steklenička zelo dolg vrat in se mi velikokrat zgodi, da se s čopičem zataknem v samo odprtinico in potem mi hitro kakšno vlakno štrli na stran. Cena: Dm, okoli 6 eur.


MELVITA OČIŠČEVALNI DEODORANT

Zdrav, svež deodorant, ki sicer ni namenjem temu, da zavira potenje, ampak se trudi nekako zmanjšati neprijeten vonj. Meni so všeč sestavine, da ne draži kože, povzroča mozoljčkov, vendar pa se v vročini nisva najbolje ujela in bom letos poiskala boljšo alternativo proti neprijetnemu vonju. Je kar neprijetno, če vonjaš sam sebe, če pa to zaznajo še drugi, pa še posebej. Dobra nezdrava alternativa so Garnier Neo Dry Mist, moj fant, sestra, mama in prijateljica Maja pravijo, da se zelo dobro bori proti neprijetnemu vonju in potenju. Cena: Melvita spletna stran, okoli 12 eur. 
 Imaš tudi ti doma kakšen mint-zelen izdelke, ki ti je še posebej všeč?


 With LOVE Sugarlove blog

6 komentarjev

 1. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

  OdgovoriIzbriši
 2. Me zanima tale Claudalie, ker ga tako hvališ :D <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja jst imam z njim tak love/hate razmerje,po eni strani ni nič posebnega po drugi pa mi res naredi tako gladko kožo. Po mojem mnenju ima samo malo napačno ime, elixir lahko odstranijo:)

   Izbriši
 3. Claudalie tudi mene zanima, še nisem nič testirala od te znamke. Drugače pa čudovita fotografija! :) Ravno razmišljam, če imam doma kak mint izdelek, razen mojega Essija :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. njihove kremice so super, tudi ta elixir je zanimiv, meni je zelo všečna znamka in si rada kj kupim od njih al v Mullerju al pa na Vivaderm spletni strani.

   Izbriši