DVIGNI RIT BODI FIT: SORAYA NEGOVALNA LINIJA BODY DIET 24!


Body diet 24 linija je v boju z celulitom ustvarjena dovršeno, z mnogimi rastlinskimi sestavinami in ni testirana na živalih. Namenjena vsem, ki se borijo z celulitom, kožo, ki izgleda ohlapno, nečvrsto, pusto. Linija v 4 tednih redne, 2x dnevne uporabe zagotavlja zelo zgovorne rezultate, je prepričala po opisih sodeč tudi mene. 


BODY DIET SERUM PROTI CELULITU

Za blokiranje nastajanja novih ter dejansko zmanjševanje maščobnih celic! Uporabnice so opazile za 2 cm manjši obseg stegen,  opaznost celulita se je znatno zmanjšala pri kar 83 % uporabnic, odlično navlaženo kožo je priznalo 92 % uporabnic, 100 % uporabnic pa je zaznalo popolnoma gladko kožo in 92 % uporabnic je potrdilo, da je njihova koža občutno bolj gladka in čvrsta!

 BODY DIET 24 LOSION ZA OBLIKOVANJE POSTAVE


Do 3 cm manjši obseg trebuha in do 2,5 cm manjši obseg stegen,odlično oblikovanje postave je zaznalo 92 % uporabnic, 92 % uporabnic potrdilo, da je njihova koža občutno bolj gladka in čvrsta!


BODY DIET 24 KREMA ZA LEPŠI DEKOLTE

Lipidni "filer" deluje kot polnilo za kožo, zato je koža lepša, napeta in bolj čvrsta, zadostna količina kolagena, ki pomaga koži sijati v vsej svoji lepoti, betain, ki kozmetično napolni gubice in globinsko navlaži kožo. Izboljšano napetost kože je opazilo 97 % uporabnic, izboljšano čvrstost in elastičnost kože dekolteja in oprsja je opazilo 97 % uporabnic, "push-up" učinek je zaznalo kar 63 % uporabnic!BODY DIET 24 LIFT &UP EFFECT

Formula, ki spodbuja k zmanjševanju celulitnih celic in pomaga v podkožju porabljati kalorije, spodbuja zmanjševati maščobne celice in pomaga k napetosti kože. Učinke zagotavlja po 4 tednih redne uporabe. 95% uporabnic je opazilo bolj napeto kožo, 95% bolj gladko, 95% bolj čvrsto, 85% pa manj vidne celulitne obloge.


 BODY DIET 24 THERMO SERUM PROTI CELULITU Z GRELNIM UČINKOM

Formula z grelnim učinkom pomaga v podkožju porabljati Kcal, ter med spanjem zmanjšuje celulitne celice. Lepša silhueta že po 4 tednih redne 2x dnevne uporabe. 100% žensk je opazilo bolj gladko kožo, 100% bolj čvrsto in napeto kožo, 95% zazna manj vidne celulitne obloge. 
Sorayino linijo Body diet 24 lahko kupite v spletni trgovini tukaj, cena za posamezni izdelek se giblje od 14 eur- 15,40 eur.P.s vse te krasne izdelke bodo dobile naše pridne punce preko nagrad v 10 tedenskem fit izzivu na FB strani Dvigni rit, bodi fit,TUKAJ, kjer lahko še vedno sodeluješ. 
With LOVE Sugarlove blog

8 komentarjev

 1. Odgovori
  1. Te bi še sama probala, tako dobro se berejo:)

   Izbriši
 2. Really interesting beauty products...thx for sharing dear! xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Kateri izdelek si preizkusila izmed vseh omenjenih?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vsi izdelki na fotografiji bodo stestirani in strani naših pridnih punc v izzivu Dvigni rit, bodi fit. Sama sem jih samo predstavila, preizkusila pa nobenega izmed njih. Se pa odlično berejo.Sama trenutno uporabljam 4 kids and us anticelulitno kremo.

   Izbriši