REVIEW: ESSENCE VALENTINE WHO CARES? & CATRICE GRAPHIC GRACE
ESSENCE VALENTINE WHO CARES? SMOKEY EYESHADOW STICK 

Svinčnik v kremnem stiku v odtenku 01 love is in the air- don´t breath! perlasto metalik srebrne. Je eden tistih najbolj preprostih nanosov  senčila  s katerim ni nepotrebnega prašenja in pretiranih napak. Ima dobro kremno teksturo, ki se z vsemi svojimi pigmentom odlično prenese na veko. Je pa občutek na vekah precej težek, vsaj pri meni, ko premikam veke imam občutek kot, da se mi želijo zlepiti skupaj. Po dobri uri nošenja pa občutek postopoma zbledi. Če ne uporabiš primerja in imaš mastne veke se zna zgoditi, da se bo precej hitro nabral v očesnih gubah. Niti ni priporočljivo, da se dotikaš očesnega makeupa, ker boš kremno senčilo prenesel na svoje prste. Super za začetnike.

 3/5ESSENCE VALENTINE WHO CARES? FACEBODY TATTO STAMP

Facebody Tatoo v vzorcu priljubljenega znaka neskončnosti, pa absolutno ni eden tistih, ki ga potrebuješ. Moj tatoo ni dobro prepojen s črno barvo in posledično naredi slab in neenakomeren odtis. Poleg tega pa niti ni obstojen. Ko ustvariš odtis s popravki izredno hitro zbledi, sploh v stiku z vodo, ampak to še ne bi bil problem, če na to za sabo ne bi pustil groznega vijola odtisa, ki ga ne odstrani  ne voda, aceton, alkohol, oljni odstranjevalec. Potrebovala sem tri dni, da se je preko velikih količin pomite posode le vdal in odstranil. Po samo enem testu, ga na žalost, kljub temu, da je trendi dodatek nisem več uporabila.

1/5 


 CATRICE QUATRO EYESHADOW GRAPHIC GRACE 

Simpatična paleta senčil v 4 odtenkih, ki svojo pozornost vzame z izrazito rožnato. Kombinacija naravnih nude in rožnate ustvari precej svež videz, vendar ne dopušča mnogih različnih kombinacij. Če pomešaš med sabo vse 3 naravne odtenke dobiš precej enako barvo. So pa senčke zelo mehke, silky na otip, se prašijo vendar ne pretirano, so srednje pigmentirane, ki so ob zabrisovanju precej porazgubijo. Primerna za vsakodnevno uporabo, pa vendar dovolj drugačna zaradi rožnate.


3/5  CATRICE POWDER BLUSH C01 STRUCTURED SHAPES

Je eno tistih rdečil, ki svojo močno pigmentiranost pokaže že preko svoje embalaže. Kombinacija rožnate in marelične za različne tipe polti. Vendar pa je to tudi eden izmed precej pigmentiranih rdečil, s katerim je potrebno ravnati zelo nežno. Ima lepo, mehko teksturo, ki se, ko s čopičem zaokrožim po celotni vsebini izredno praši. Čopič je potrebno pred nanosom večkrat in res dobro otresti. Nekako se še nisva vzljubila, kljub temu, da je končni efekt zdrava in sveža lička, ampak mu dopuščam nadaljne zmožnosti. 

3,5/5
With LOVE Sugarlove blog

10 komentarjev

 1. Meni se je eyeshadow stick tudi začel nabirati v gubi po nekaj urah :( Sem pa zelo zadovoljna s Catrice paletko, moram še objavit oceno :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tudi meni se je kar lepo nabral v gubicah čez čas, mi je pa tak sistem všeč, ker je hiter in preprost. Paletka je zanimiva ravno zaradi rožnate, kar malo dvigne razpoloženje. Mi je pa ko s prsti posežem po senčkah res fino pigmentirana, ko pa jo na vekah zabrisem s čopičem pa se mi res kar nekam porazgubi vsa prvotna barva. Ni pa slaba:)

   Izbriši
 2. Stick zgleda lep, ampak škoda da se tako usede v gubice :( Bi se meni tudi ziher.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja je kr fina alternativam senčkam , ampak čez čas ga imam vsaj jst kar nekaj v gubicah:)

   Izbriši
 3. Lovely post dear! Have a great week! xx

  OdgovoriIzbriši
 4. :D Kako sem se nasmejala ob opisu tatujčka :D. a da pusti vijola odtis? hahaha omg... :D
  Dobro, potem ga RES ne rabim, razen če si želim permanentne wanna be plavice.. :P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. NO to je pravi izraz permanentne wanna be plavice:):), res prav nek vijola odtis,ki noče stran:)

   Izbriši