PRAZNIČNO VICHY DARILO ZA VAŠO IDEALNO KOŽOŽivljenje kože je dinamično ravnovesje, ki se iz dneva v dan spreminja in je odvisno od različnih notranjih in zunanjih dejavnikov. Vichy meni, da je nega, ki jo nudimo koži, pomembnejša od njene narave – z ustrezno nego kožo lahko preoblikujemo in dosežemo njen ideal. V prihajajočih hladnih dneh koža obraza zahteva posebno nego, da ohrani svoj naravni sijaj in občutek ugodja. Zdrava in lepa koža je darilo znamke Vichy, ki ga v bližnjih prazničnih dneh lahko delite s svojimi najdražjimi v okviru promocije, ki bo trajala od 10. novembra do 10. decembra 2015. 


 Praznična Vichy ponudba za idealno kožo

Vichy darilne kroglice

Vichy Idealia
 
 Vichy Liftactiv
Vichy Neovadiol
AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE je linija izdelkov za občutljivo kožo obraza, ki učinkovito navlaži izsušene predele obraza. Aqualia Thermal poleg vlaženja globinsko krepi kožo in ji podari bolj svež in sijoč videz. Koža je oskrbljena z vodo ter je vsak dan bolj pomirjena in okrepljena, pripravljena, da se spopade s hladnimi zimskimi dnevi.


IDEALIA je linija izdelkov za nego kože s prvimi znaki staranja: prve gubice, pomanjkanje sijaja in neenakomeren ten. Nega Idealia koži podari zdrav sijaj in omogoča preoblikovanje njene kakovosti: enakomerno polt, gladko površino kože in zglajene gube. 


LIFTACTIV SUPREME je nova napredna nega za korekcijo gub in čvrstosti kože, ki iz dneva v dan nudi učinek liftinga. Liftactiv Supreme omogoča boj proti staranju tekom dneva in proti dolgoročnemu staranju kože obraza: nudi takojšen vtis zglajene in enakomerne površine kože ter dolgoročno deluje proti gubam


NEOVADIOL je linija izdelkov v obliki nadomestne kozmetike, ki obnavlja mladosten videz kože in deluje na tri posledice menopavze, ki so vidne na koži: poskrbi za občutek gostote, preoblikovane linije obraza in sijaj polti. 


NORMADERM izdelki so oblikovani za mastno in problematično kožo za katero je značilno prekomerno delovanje žlez lojnic. Normaderm je popolna linija izdelkov za nego problematične – odrasle kože, ki je nagnjena k nepravilnostim in zahteva posebno nego, koži povrne gladkost, prožnost in svežino. 


NUTRILOGIE nega je primerna za suho in občutljivo kožo in z patentirano hranilno učinkovino Sphingo-lipide, nadomesti manjkajoče lipide. Koža je po uporabi izdelka pomirjena, občutek izsušenosti in zategovanja izgine. 
  
Vichy nagrajuje nakup izbranega negovalnega izdelka Vichy s prav posebnim darilom – praznično kroglico, v kateri je vsakodnevna rutina Vichy nege in edinstvena koda. Z vpisom edinstvene kode na spletni strani ima vsak kupec možnost, da pošlje svojo praznično čestitko in nego izbrani osebi. 


Več informacij o praznični Vichy promociji je na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah in na spletni strani
Katero praznično kroglico Vichy boste pa Vi letos okrasili na svoji jelkici?

With LOVE Sugarlove blog

1 komentar