PREVIEW LIMITED EDITION FALLOSOPHY FROM CATRICE

Nova omejena kolekcija znamke Catrice FALLOSOPHY preprosto moram deliti z Vami, saj me je priznam popolnoma navdušila s svojimi jesenskimi barvami. Kolekcija, ki nakazuje barvne trende in kolekcija s katero ne boste zgrešile.

Pridušeno rjava in zelena ter močni odtenki jagodičevja pozdravljajo jesen, svetli roza odtenki spominjajo še na poletje in ženstveno poudarijo. Omejena kolekcija “FALLosophy” iz CATRICE v Septembru in Oktobru 2015 predstavlja jesenske trende in ponuja ujemajoče se lepotne must-have izdelke z gracioznim motivom listov.
FALLosophy mat senčila za oči v treh različnih odtenkih, Robin Wood, C02 Mauving Leaves, C03 Berrytale  ki so visoko pigmentirana in pudrasta. Svilna tekstura, ki se lepo nanaša in je obstojna. Cena 2,89 eur.


V kolekciji se bodo nahajali 3 odtenki šmink jesenskih barv Rustic Rose, Fabulous Fox-ia, Red Riding Hood, največja zanimivost šmink je zagotovo magnetno zapiralo. Cena 4.69 €
Čudovit Gradation powder blush FALLosophy 010 Fading into town v odtenku rožnate.Cena 4,29 eur.


FALLosophy čudoviti odtenki 5 lakcev, z prelepim dizajnom in s širokim čopičem za prečudovit nanos.

Na voljo v C01 Mystic Moss, C02 Mauving Leaves, C03 Berrytale, C04 Fabulous Fox-ia in C05 Morning Dew. Cena 2,59€.
FALLosophy čopič za senčilo iz kakovostnih in mehkih sčetin v priročne etuiju. Cena 2,89 eur.
Osebno me prepriča kar celotna kolekcija, sploh mat senčke, šminke in laki. In se je dejansko veselim in komaj čakam, da pridejo na naše poličke inše bolj polepšajo jesensko obarvane mesece.

Limited edition kolekcija bo na voljo v drogeriajh DM in parfumerijah Muller od sredine Septembra do sredine Novembra 2015

With LOVE Sugarlove blog 

5 komentarjev

  1. Verjetno bom spet kakšen lak kupila :D Ali pa mogoče senčke :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so tudi najbolj všeč šminke. :D (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
  3. Šminke so čudovite, a se še opogumljam za nošenje tako močnih barv, bo pa sigurno kateri izmed lakov našel prostor v moji zbirki :)

    OdgovoriIzbriši