CATRICE COLLECTION FROM LIMITED EDITION

Posebne izdaje kolekcij znamk Catrice so ene izmed tistih, za katere bom vedno vsaj pogledala v drogeriji tudi če že ne kupila. V zadnjih mesecih sem kupila nekaj izdelkov iz omejenih serij, sicer me vse niso pritegnile, so pa posamezne lepotičke dobile mesto pri meni.NUDE PURISIM no ta je bila ena izmed kolekcij, ki me je res pritegnila, sveža, čutna, nežna. Še vedno mi je všeč. Spomnem sem, da sem zelo težko prišla do lakcev za nohte, npr. odtenek Pure blue nisem dobila nikjer, svojega Barely pink, ki je čudovita rožnata, odtenek laka mi je res popolen:) (cena okoli 3 eur) sem pograbila kot zadnjega, nobene šminke nisem dobila, imela sem srečo in domov odnesla osvetljevalec za obraz Pure Shimmer Highlighter, ki ima 3D obliko panja, je nežnih pigmentov v barvi šampanjca, nežno osvetli in je zelo dobro obstojen. Cena okoli 5 eur.


TRAVEL DE LUXE je bila na poličkah nekako  v podobnem času kot Caviar gauche in so moje oči bile oprte samo v Caviar kolekcijo. Ker pri NudePurisim nisem dobila svojega baby blue odtenka sem ga v omenjeni kolekciji dobila in sicer v odtenku C02 Grey County, ki je nežno moder odtenek, ki sem ga morala imeti.


NORMADIC TRACES kolekcija je imela hudo dober vzorec, sploh na lakcih, ki žal ni niti eden izmed njih pristal pri meni doma. Iz celotne kolekcije sem si vzela mat šminko v rdečem odtenku C02 Urban Red, ki ga po resnici povedano nisem pretirano nosila, mogoče 3x:). Ampak spomnem se, da sem ga želela zaradi tega, ker je bil mat, ker je bil v obliki svinčnika in rdeča mi je bila res kot barva mamljiva. Kremne teksture, ki mi diši po jagodah, fino mazljiva, ki na ustnicah ustvari takojšen mat učinek. Jumbo svinčnik, ki se lepo šili. Za nanos obvezna uporaba ogledala in ustnice, ki niso suhe in hrapave. Dejansko obstojen in tudi ko barva zbledi, je rdeča na ustnicah še vedno precej vidna. Nosim jo absolutno premalo. Iz te kolekcije mi je bilo mogoče žal, da si nisem kupila mat bronzer.


KAVIAR GAUCHE kolekecija pri kateri sem res želela imeti vseeee. Hud dizajn, res hud. Belo-zlata kombinacija, me je navdušila pri Eye and face palette. Škatlica z magnetnim zapiralom s 6 različnimi odtenki senčil za oči, osvetljevalcem in temnejšim pudrom za countouring, ter belim svinčnikom me na žalost ni prepričala tako kot me je sam dizajn. Pri senčkah sem pogrešala pigmentacijo, tako pa so se mi vsi svetlejši odtenki zdeli istih barv. Senčke za nezahtevne uporabnice, ki želijo rahlo obarvanost vek in svež videz. Osvetljevalec daleč zame osebno od osvetljevalca, je kot nekakšen puder v prahu v barvi šampanjca z bleščicami, ki na meni ne ustvari nekega pravega highlight efekta. Res mi ni všeč. Temnejši puder stisnjen v kamen in je namenjen definiranju obraznih linij mi je všeč, ker je primeren za svetlejšo polt, zelo nežna barva, ki ustvari rahlo definiranje, se krasno zabrisuje in težko ga nanesete pretirnao preveč. Zelo všečen in bo super za zimo, ko bom precej svetle polti. Bel svinčnik pa priznam, da je zelo lepo nosljiv, kremen, izrazita bela in sem zadovoljna z njim. 

Iz tovrstne kolekcije je z mano odšel domov tudi lak za nohte v odtenku C04 Cool  Wonder, uh odtenek, ki bo za jesen odličen, in je res dobre nude barve, ki je zelo lepo prekrivna že v eni plasti in sem ga v vsem času nosila samo 1x:(.Vsaka kolekcija zase je posebna, drugačna, zanimiva. Sploh dizajn Limited edition verzij mi je pri Catrice res zelo dober, ker sem dejansko potrudijo in na trg pošljejo zanimive kombinacije, vzorce. Sploh lakci imajo res dobre pokrovčke.Vendar pa me kljub vsemu čisto vsaka stvar ne premami, prepriča v nakup, za to pa nimam na tone limited edition izdelkov:). Me pa zanima ali bi kateri izdelek iz omejenih serij znamke Catrice vseeno morala imeti v svoji zbrirki?.:).

With LOVE Sugarlove blog

17 komentarjev

 1. Tale Kaviar lakec pa zgleda zelo lepe barve :) bo verjetno tudi v moji kolekciji dobil mesto. ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja tak simpatičen je, upam, da ga še kje uloviš:)

   Izbriši
 2. Tale Kaviar lakec pa zgleda zelo lepe barve :) bo verjetno tudi v moji kolekciji dobil mesto. ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Uh, si si pa privoščila :D

  Lakci so mi lepi, ostalo me toliko ne prepriča...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hihhi:) malo za dušo:), sej si bom mogla mal omejit proračun:)hihi

   Izbriši
 4. vsa ličila so tak lepa, sploh nude purism osvetljevalec ! <3 ... meni pa je bila najbolj všeč kolekcija lumination, čeprav sem si privoščla samo bronzer, osvetljevalec in rdečilo. <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni je pa lumination kar ušla, nič nisem vzela iz nje, čeprav je tudi meni bla ful lepa.

   Izbriši
 5. Meni je ta Kaviar kolekcija padla v oči že na previewu. V živo mi je bila še lepša, ampak sem se uprla tej lepoti, ker vem da pastelnih senčk ne bi uporabljala in imam vsega že dovolj. Sem bila kar ponosna nase, haha :D.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pridna da si se uprla, verjetn je bla hudo težka:)

   Izbriši
 6. Great post! These look so amazing<3
  http://livinlikeaileen.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 7. i love this, such a lovely post! hope you're having an amazing day :)

  mfashionfreak♥blog

  OdgovoriIzbriši
 8. Meni sta pa zelo všeč mat šminka in osvetljevalec! :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Osvetljevalec pa kar hud izgleda :D

  OdgovoriIzbriši